Nature's Greatest Gift

Nature's Greatest Gift

De webshop voor al jou edelstenen en mineralen, kaarsen, kruiden, en alle spirituele benodigdheden, met de liefde en zorgzaamheid van een kleine ondernemer.
Spiritueel, Edelstenen en mineralen, Kaarsen en kruiden
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Demi, sinds 2020 ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Hier verkoop ik edelstenen en mineralen tegen een normaal tarief. Wil ik mensen graag onderwijzen door middel van blogs. En probeer ik iedereen net even wat meer te geven en te helpen! Ik wil net dat stapje extra zetten voor jou!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.