Natuurkappershop
Odette
Heel erg blij met de texture cream van Green Heads. Zeer zuinig in gebruik en werkt perfect. Geeft voldoende volume en textuur aan mijn haar, zonder te plakken. Was mijn haar 1x in de 2-3 dagen en hoef het alleen na het wassen in mijn je haar te doen voor 2-3 dagen resultaat.
Antwoord van NatuurkappershopHi Odette,
Dank jewel -
Jannie
Na een lange zoektocht mijn favoriete haar producten gevonden! Heel zuinig in gebruik en mijn haar is er echt van opgeknapt! Heel blij mee!
Hoe beoordeel je Natuurkappershop?
Hr Loeffen
Mooie, eerlijke haarproducten🙏🏼
Hennie
Super te vreden
Antwoord van NatuurkappershopHi Hennie, goed te horen🙏🏻gr Heleen
Yvonne de Vaal
Vandaag de shampoo binnen gekregen, maar moet de shampoo nog gaan gebruiken. de shampoo kwam goed verpakt binnen
Silvia
Titel: Geweldige aankoop. Zeer tevreden over het product Bruns shampoo en conditioner no 1. De kwaliteit is uitstekend echt blij mee! Mijn haar voelt heerlijk, geen jeuk en glanst. Niet te vergelijken met mijn shampoo die ik gebruikte. Bovendien was de levering zoals aangegeven en werd het artikel goed verpakt afgeleverd. Heel fijn!
marie josé
Het advies over de kleuring is goed, eerlijk en ook duidelijk. De producten zijn fijn in gebruik en ruiken lekker. Het is goed te merken dat Heleen zich wil blijven ontwikkelen in haar visie en kennis over natuurlijke, eerlijke haarkleuring en verzorging.
Sylvia
Ik heb goede ervaringen met de Bruns nmr 4 shampoo en balsem nmr 4.
Tevens gebruik ik van dit merk ook de saltspray nmr 18 en saltkräm nmr 33.
De producten zijn zuinig in gebruik en mijn haar krijgt er een goede volume en versteviging van.
Ik kom speciaal uit Heerlen om naar Herleen (sauchakapper in Nijmegen) te gaan. Ik ben blij en verast dat mijn haren in een korte tijd zo zijn opgeknapt.
Als bonus krijg je ook nog een lieve kapper erbij, die goed kan luisteren en knippen waardoor je blij de deur uit loopt. -
Angela
Snelle levering, goed advies. En kwaliteitsproducten. Ik wil niets anders meer.
Aemily
Echt heel fijn, de shampoo en balsem no1 van Bruns. Je merkt echt dat het op natuurlijke basis is. Mijn haar is veel zachter en glanzender sinds ik de Bruns producten gebruik. En geen last meer van een droge, geirriteerde hoofdhuid.
renske
Goed advies en fijne producten
Trudie
Shampoo nummer 1 gekocht. Fijne shampoo. Goede levering en fijne uitleg gehad.
Tzeni Barkas
Goede produkten. Bedankt!! Zeker aan te raden voor iedereen.