Natuurlijk Aaltjes
Theo
Mooie producten en fantastische service, helemaal top!
Willy
Super snelle levering en een prima resultaat. Succes 👍
Hoe beoordeel je Natuurlijk Aaltjes?
Frank
Uitstekende service! De aaltjes werken geweldig tegen slakken, een echte aanrader!
Armin
Snelle levering, duidelijke instructies en mijn problemen zijn verholpen!
Adriënne
Werkt goed. Goede service en communicatie en snelle levering!
Chris
Ik ben uitstekend geholpen. Natuurlijke Aaltjes denkt mee en komt met een passende oplossing! De bladluis heeft bij mij in huis geen kans meer!
Bart
Werkt goed, snel geleverd
Herman
Zeer tevreden!
Martijn
Mooie effectieve oplossing!
Daniel
Werkt perfect. Communicatie verloopt goed, over de levering en over het gebruik ervan. Erg duidelijk.
Kors
Meteen klaargemaakt zoals in de omschrijving. Is nu 1 week geleden en nu al goed resultaat. Geen vliegjes meer.
Roeland
Goede service, snelle levering
Hugo
Binnen een week overal vanaf ! Werkt super
Lot
Snel advies keurige verpakking. Engerlingen waren snel weg.
Pieter
Snelle reactie en snel mijn bestelling ontvangen.
Caitlin
Ik heb voor 500 vierkante meter aan aaltjes bestelt. Bij de handleiding stond dat ik na de inhoud in 1 liter water heb opgelost (noemt men concentraat) in 500 liter water moest mengen. Ik heb geen 500 liter vat. Dus heb ik berekening gemaakt, wat ik per 10 liter water zou moeten verdunnen.Ook heb ik een berekening gemaakt voor een doseerspuit. Ik heb mijn berekening voorgelegd aan de klantenservice of dit klopte. Geen reactie. Ik heb een klacht ingediend. Geen reactie. Overlast van engerlingen is niet afgenomen. Vraag me af of dit een deugdelijk bedrijf is.
Antwoord van Natuurlijk AaltjesHi Caitlin,
Zou je ons het order nummer kunnen doorgeven? Wij kunnen namelijk niets terugvinden, maar komen graag in contact.
Groetjes Aline! -
Emira
Het werkt fantastisch tegen slakken! Zeker een aanrader.
Jill
Het product werkt super, ook was de levering erg snel. Beloftes worden waar gemaakt!
Bob
Snelle levering!