Natuurlijkbesteld

Natuurlijkbesteld

Welkom bij Natuurlijkbesteld.nl, uw vertrouwde online winkel voor hoogwaardige gezondheidsproducten. Met meer dan 20.000 artikelen op voorraad en een van de meest uitgebreide merkencollecties in deze branche, bieden wij alles wat u nodig heeft voor uw welzijn.
9,5

• C. Mosch

Multivitamines

• Murigia Van den Berg
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Het duurde even voordat mijn bestelling binnen was verder was alles prima

• Hoe beoordeel je Natuurlijkbesteld?

• Bill Westerling

Inderdaad en snelle levering

• W Dullaart
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Snelle levering en discreet..

• Enis Buljubasic

• Anneke
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Snelle levering mijn bestelling was heel snel thuis!

• Anje
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Uitstekende service, snelle levering. Een ontbrekend item werd zeer snel nageleverd, 5 sterren.

Antwoord van Natuurlijkbesteld

Bedankt voor je mooie review, Anje!

Fijn om te lezen dat je onze service en snelle levering zo positief hebt ervaren en dat het ontbrekende item snel is nageleverd. Dank je wel voor de 5 sterren en het vertrouwen!

• Wim van brandt
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

De bestelling kwam aan in Aalst omdat de Brusselse steenweg in Lebbeke waarschijnlijk niet in keuze menu stond .
    Ik heb onmiddellijk gereageerd om adres te veranderen in Brusselse steenweg 120 te Lebbeke ,maar blijkbaar was het te laat en zat bezorging adres ( dichtbij zijnde post nl punt ) reeds in de computer
    Ik ben dus 12 km moeten rijden deze morgen om het pakje te gaan halen bij een vriendelijke pakistaan in Aalst .

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je pakket door een adreskeuze bij PostNL in Aalst is terechtgekomen en dat je daardoor extra afstand hebt moeten afleggen. Ondanks dat je het juiste adres snel hebt doorgegeven, was de zending op dat moment al verwerkt in het systeem van PostNL en kon dit helaas niet meer worden aangepast.

We gaan dit melden bij PostNL, zodat zij dit kunnen onderzoeken en hopelijk herhaling kunnen voorkomen. Dank je wel voor het delen van je ervaring — dit helpt ons en PostNL om de bezorging te verbeteren.

• Malgosia Swinkels

snel bezorgd

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de bestelling snel is bezorgd. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

• Familie Schonenberg

Top. Snel geleverd goede prijs
    Makkelijke site

• Massin Massinissa

Top!

• Silke Depestel
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Leuke prijzen en vlotte levering

• Aafke
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Snelle levering. Goed product. Gebruik het nu bijna 2 weken. Zei en merk echt positief verschil. Blij met deze aankoop

• Inga
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Keurig verpakt , snel geleverd , voor mij persoonlijk het beste merk van edelgistvlokken.

• Jakub Klimes
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

High quality products, WE LOVE QUALITY! Thank you for doing this and giving us this special opportunity! We support you.

• Dorine Mulder-Farla
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Snelle levering, keurig verzorgd!

• Lia

Goede en snelle service

• Astrid

Mooie prijzen, mooie producten

• Carlos Vandeviane
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Er was een actie dat er per doos een houten alka thee onderzettertje was, maar helaas ik heb er geen enkele gekregen. Jammer 😕

Antwoord van Natuurlijkbesteld

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je de houten Alka-thee onderzetter(s) niet hebt ontvangen.

Die onderzetter-actie loopt op dit moment als promotie op de webshop van Alka zelf en is (nog) niet actief bij ons. Daarom zijn deze helaas niet automatisch meegeleverd bij jouw bestelling. Zodra de actie ook bij ons ingaat, zullen we dit uiteraard duidelijk op onze webshop vermelden.

Onze excuses voor de teleurstelling.

• Jannet
    Geverifieerde klant van Natuurlijkbesteld

Prima! Goede prijs. goed verpakt en snel thuis bezorgd.