Natuurvoordeel
Heiko Knierim
Zo as altijd , snelle levering, goede service een top kwaliteit 💯👍🏻
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Heiko,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, goede service en topkwaliteit. Jouw positieve ervaring motiveert ons om zo door te gaan! 🌟
Els Francois
zeer tevreden over de producten en de levering
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Els,
Wat fijn om te horen dat je zeer tevreden bent over onze producten en de levering! We doen ons best om de kwaliteit hoog te houden en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. 😊
— Team Natuurvoordeel.nl -
Hoe beoordeel je Natuurvoordeel?
Jacco Wittenberg
Perfect aangeleverd en een mooie prijs
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Jacco,
Wat fijn om te horen dat je je bestelling perfect aangeleverd hebt gekregen en dat je tevreden bent met de prijs! We waarderen je positieve feedback enorm. 😊
Daniëlle
Fijn bedrijf dat snel levert en zich aan afspraken houdt.
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Daniëlle,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en betrouwbaarheid! We doen ons best om aan alle afspraken te voldoen. Bedankt voor je positieve feedback! 🌿
Chantal
Mijn beloofde gratis verpakking biologische thee (vanaf 35 euro bestelling) heb ik bij mijn bestelling van 60,10 euro niet geleverd gekregen! Valse motivatie om een bestelling te doen!!!
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Muchecate,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je de gratis verpakking biologische thee niet hebt ontvangen bij je bestelling van 60,10 euro. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We willen dit graag voor je oplossen, dus neem alsjeblieft contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.
Joris
Opvallend goede zorg bij t verzenden! Bereikbaarheid per telelfoon geeft extra vertrouwen. En t product is gewoon erg goed van kwaliteit!
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Joris,
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze zorg bij het verzenden en de bereikbaarheid! We zijn blij dat je ook tevreden bent met de kwaliteit van ons product. Jouw positieve feedback motiveert ons om zo door te gaan! 🌟
Jeanine Baele
Alles prima in orde verzending op tijd goed verpakt en goede opvolging van levering
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Jeanine,
Wat geweldig om te horen dat alles prima in orde was! We zijn blij dat de verzending op tijd was en dat je tevreden bent over de verpakking en opvolging. Bedankt voor je positieve feedback! 🌟
Anja V Broekhuizen
Snelle service
Antwoord van NatuurvoordeelDank je wel, Anja, voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze snelle service waardeert. We doen ons best om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. 😊
Mevr. M. Beekes
Tevreden. De verpakkings bolletjes inderdaad afgegeven bij een kinder dagverblijf 👍
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Mevr. Beekes,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Geweldig dat de verpakkingsbolletjes goed zijn ontvangen bij het kinderdagverblijf. Bedankt voor uw positieve feedback! 😊
LIANE
Goedkoper dan in natuurwinkels. Zeer snelle levering en feedback.
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Liane,
Wat geweldig om te horen dat je onze prijzen en snelle levering waardeert! We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Bedankt voor je positieve feedback! 🌿
Jan Mossel
Na evt vraag ,een snelle reactie van Natuur voordeel net zo als de levering.
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Jan,
Bedankt voor je enthousiaste feedback! We zijn blij dat je onze snelle reacties en levering waardeert. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk! 🌱
Willy L
Zeer correct bedrijf. Kwaliteit en goede prijzen. Ben Zeer tevreden.
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Willy,
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit en prijzen! We doen ons best om onze klanten de beste service te bieden. Bedankt voor je positieve feedback! 🌿
Lorenza
Ben super fan!! Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit.
Antwoord van NatuurvoordeelHi Lorenza,
Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent! We zijn blij dat je onze snelle levering, de goede verpakking en de kwaliteit waardeert. Bedankt voor je steun! 🌟
Christel
Alles ging vlot. De producten werden snel geleverd.
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Christel,
Wat fijn om te horen dat alles vlot verliep en de producten snel geleverd zijn! We streven ernaar om onze klanten een prettige ervaring te bieden. Bedankt voor je positieve feedback! 🌟
Tineke de Haan
Perfect, kan niet beter.
Vreemd dat bij 5 sterren "slecht" eronder blijft staanAntwoord van NatuurvoordeelHoi Tineke,
Een beoordeling van 1 ster zonder dat je er een reden bij opgeeft maakt ons toch wel heel nieuwsgierig over wat we zo verschrikkelijk fout hebben gedaan. Zou je ons dit kunnen vertellen?
Beoordelingen zijn voor ons een middel om te kunnen leren en indien mogelijk te verbeteren. Zonder uitleg waarom iemand ons waardeert met slechts een 1 kunnen we ook niets leren. Wat feedback zouden we dus erg waarderen.
Met gezonde groeten,
Team Natuurvoordeel -
R Bron
Prima
Antwoord van NatuurvoordeelBedankt voor je positieve feedback, R Bron! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te zien! 🌿
Luna.
Door de foto op de website dacht ik een kommetje van kokosbast te bestellen met een gouden binnenkant waarin een rode vlek opgenomen was. In werkelijkheid was de binnenkant egaal goud. Ook wel mooi, maar de presentatie is dus ietwat een vertekening van de realiteit. Bezorging verliep prima.
Antwoord van NatuurvoordeelDank je wel voor je feedback, Luna! Fijn om te horen dat de bezorging goed verlopen is. We begrijpen dat de presentatie op de website soms anders kan overkomen dan in het echt. We waarderen je opmerking en zullen dit in overweging nemen. Geniet van je kommetje! 🌟
TINE
Super snel en correct
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Tine,
Wat geweldig om te horen dat je onze service als super snel en correct hebt ervaren! We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dank je wel voor je positieve feedback! 🌟
Irene Fick
De gember en tumeric sap zijn echt goed! Snel geleverd ook👍
Antwoord van NatuurvoordeelBeste Irene,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de gember en turmeric sap! We doen ons best voor een snelle levering, dus leuk dat je dat ook hebt ervaren. Geniet ervan! 🌱
Miranda Rouffa
Lekker product!
Alleen jammer van die 7 euro extra! Dat er wat extra moet betaald worden, begrijp ik uiteraard, maar 7 euro vind ik wel veel!!
Antwoord van NatuurvoordeelHoi Miranda,
Bedankt voor je positieve feedback over ons product! We zijn blij dat je het lekker vindt. We begrijpen dat de extra kosten voor verzending een punt van aandacht zijn en waarderen je begrip hiervoor. We blijven ons best doen om de service te verbeteren.
— Team Natuurvoordeel.nl