Natuurvoordeel

9,4
Filter 2983 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1552 met beschrijving

• Els van Dijk
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

na telefonische assistentie bij bestelling, was het snel geleverd. en product correct.

• Margriet
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Goeie en snelle service, prijs kwaliteit in goede verhouding, maar de kwaliteit van de website laat nog een beetje te wensen over helaas. Daar wordt vast wel aan gewerkt naar ik mag aannemen!

Beste Margriet,

Dank voor je positieve feedback over onze service en prijs-kwaliteitverhouding! We waarderen je opmerking over de website en zijn voortdurend bezig met verbeteringen. We hopen dat je snel een nog betere ervaring zult hebben.

— Team Natuurvoordeel.nl

• Hoe beoordeel je Natuurvoordeel?

• DK

Heerlijke producten, prima verzending

Antwoord van Natuurvoordeel

Dank je wel, DK! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en de verzending. We streven er altijd naar om de beste kwaliteit te bieden. Veel plezier met je aankopen! 🌿 — Team Natuurvoordeel.nl

• Els Francois
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

snelle levering en kwaliteitsvolle producten

Hoi Els,
    Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden.

Met gezonde groet,

• Tina Hoetmer
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Giede prijs, snelle en goed verpakte levering!

Beste Tina,

Dank voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en de snelle, goed verpakte levering. We doen ons best om onze klanten de beste service te bieden. 😊

Team Natuurvoordeel

• Eydie Ligtenberg
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Altijd netjes en snel verzonden.

Beste Eydie,

Dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je onze snelle en nette verzending waardeert. Jouw tevredenheid motiveert ons om zo door te gaan!

• Gcab

Snelle nette levering.
    Leuke informatieve website ook! en ih verleden telefonisch contact gehad( óók super behulpzaam en vriendelijk.)

Antwoord van Natuurvoordeel

Bedankt voor je positieve feedback, Gcab!
    We zijn blij te horen dat je de snelle en nette levering waardeert en dat onze website informatief voor je is. Ook fijn dat je goede ervaringen hebt gehad met onze telefonische klantenservice. We staan graag voor je klaar!

• Hans Daniels
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Als mooi en goed geregeld,,,,en fijn producten

Beste Hans,

Dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en de service.

Met gezonde groet,

• Deborah Mets

Fijne artikelen, duurzame

verpakking en prijs/ kwaliteit is goed, groot assortiment

Antwoord van Natuurvoordeel

Dank je wel, Deborah! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze artikelen en de duurzame verpakking. Het is fijn dat je ons assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🌱

• LOTJE
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Netjes en op tijd bezorgd

Beste Lotje,

Bedankt voor je positieve feedback!
    Fijn om te horen dat je bestelling netjes en op tijd is bezorgd. We doen ons best om een goede service te bieden.

• Rita Hartwich-Bruins

Snelle service, lekkere producten

Beste Rita,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en de lekkere producten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🌿

• Willem Huisman
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Snelle levering. Was een kado dus moet nog horen hoe ontvanger het product heeft ervaren.

Antwoord van Natuurvoordeel

Bedankt voor je positieve feedback, Willem! Fijn om te horen dat de levering op tijd was. We hopen dat de ontvanger van het cadeau er net zo blij mee is als jij. 🎁

Team Natuurvoordeel

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Goede producten en snelle service!

Antwoord van Natuurvoordeel

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle service.

• Małgorzata Marchewka

Super. Polecam

Antwoord van Natuurvoordeel

Dank je wel, Małgorzata! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en onze producten aanbeveelt. Jouw enthousiasme motiveert ons om door te gaan! 🌱

Gezonde groet,

• Byke
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Prima kwaliteit en snelle levering

Antwoord van Natuurvoordeel

Bedankt voor je positieve feedback, Byke! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering van onze producten. 🌿

• Carla Bolt
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Accuraat en goed verpakt en op tijd👍

Antwoord van Natuurvoordeel

Dank je wel, Carla, voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling accuraat en goed verpakt is aangekomen. Op tijd leveren is voor ons belangrijk! 😊

• Romana Kosic

Heel fijn product

Antwoord van Natuurvoordeel

Dank je wel, Romana, voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product.

• Nicole peters

Antwoord van Natuurvoordeel

Dank je wel, Nicole, voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

• Veerle Van Loon

Alles oke

Antwoord van Natuurvoordeel

Bedankt voor je positieve feedback, Veerle! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Jij blij, wij blij, wat willen we nog meer? Geniet van de dag!

• Gerda Ryckx
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Goede prijs voor collagen waar alles in zit die ik zocht.Snelle levering.

Beste Gerda,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs van onze collageen en dat je snel je bestelling hebt ontvangen. We hopen dat je er veel baat bij hebt! 🌟