Nazrom
Nazrom, is een jong en dynamisch familiebedrijf dat opgericht is in 2017 en wordt gedreven door passie en toewijding. Ons doel is eenvoudig maar essentieel: we willen onze klanten helpen om hun waardevolle kookplaten te beschermen, zodat ze langdurig kunnen genieten van koken met plezier.

9,0
Filter 44 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 25 met beschrijving

• Cobie Janse
    Geverifieerde klant van Nazrom

Erg fijne matjes, de pannen schuiven niet meer, en krasjes is verleden tijd, ook fijn dat je ze op kunt hangen

• Marco
    Geverifieerde klant van Nazrom

Een bestelling geplaatst die op een later moment ineens niet meer leverbaar bleek. Dat kan gebeuren, maar als je dat naar alle klanten communiceert met een e-mail, waarbij je de adressen in de CC ipv BCC zet, vind ik dat uiterst slordig.
    Het geleverde product voldoet wel naar verwachting.
    Zowel aan het voorraadbeheer als aan de communicatie zijn er nog verbeteringen te maken.

Antwoord van Nazrom

Beste Marco,

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Per abuis hebben wij de e-mailadressen in de CC geplaatst in plaats van BCC. We begrijpen dat dit slordig overkomt en zullen ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurt.

We zijn blij dat het product aan je verwachtingen voldoet. Daarnaast gaan we zowel ons voorraadbeheer als de communicatie verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Dank je wel voor je waardevolle feedback.

Nazrom team

• Hoe beoordeel je Nazrom?

• Peter vdh
    Geverifieerde klant van Nazrom

Duidelijk beschreven en snel geleverd

• Paul Pinckaers
    Geverifieerde klant van Nazrom

Het bestelproces van Nazrom was erg goed en accuraat. Alleen Post.nl heeft met de bezorging (3x uitgesteld) een verschrikkelijke puinhoop van gemaakt.
    Misschien ter overweging een andere bedrijf zoeken voor de bezorging!!! bezorging

• Annemieke Driessens
    Geverifieerde klant van Nazrom

Mooie en nuttige aanvulling op de inductiekookplaat.

• Tarn

Goede kwaliteit!

• John
    Geverifieerde klant van Nazrom

Dag voor kerst 2 beschermers kunnen ophalen bij Nazrom, bedankt voor de service!

• Irma

Werken perfect.

• Erik Schaper
    Geverifieerde klant van Nazrom

Goede beschermmatjes voor de inductiekookplaat. Snel verzonden.

• Claudia

Betrouwbare site , vlotte levering

• Dragica Ilicic
    Geverifieerde klant van Nazrom

Prachtige inductie beschermmatjes. Ik ben ontzettend blij dat ik ze aangeschaft heb.

• P.J.L
    Geverifieerde klant van Nazrom

Geweldig product (voor een mooie prijs) , geen krassen meer op de inductieplaat.
    Gewoon toppie . Werkt geweldig.

• Wil Maidman

Snelle levering, goede uitleg/voorlichting

• Jelly Andreae
    Geverifieerde klant van Nazrom

Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis.

• Karin
    Geverifieerde klant van Nazrom

Goed product en snel geleverd.

• Ans Jansen
    Geverifieerde klant van Nazrom

Klopt ,zeker voor de verjaardag schoonzus vanavond

• Edith
    Geverifieerde klant van Nazrom

Product was snel geleverd en werkt perfect. Ik ben zeer tevreden.

• Monique
    Geverifieerde klant van Nazrom

Product voldoet aan verwachting. Snel en netjes verzonden. Goed & snel contact met winkel. Prettige communicatie. Ben helemaal tevreden!

• Ine Reubsaet
    Geverifieerde klant van Nazrom

Snel en in goede staat geleverd

• Fred Huizinga
    Geverifieerde klant van Nazrom

Erg goed product, precies zoals omschreven.