Nederlandse Drukkerij

Nederlandse Drukkerij

Letterlijk van A tot Z.
bedrukken van kleding marketing oplossingen voor e-commerce websites

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Nederlandse Drukkerij waar passie voor printen samensmelt met innovatie en toewijding. Onze reis begon als een eenvoudig idee, ontsproten aan de creatieve geesten van drie studenten. Wat begon als kleine opdrachtjes groeide al snel uit tot een onderneming die vandaag de dag toegewijd is aan het ontzorgen van onze klanten en het leveren van de hoogste standaard op het gebied van printoplossingen.


Bekijk Manifest