NeoVital
NATURE KNOWS BEST
NeoVital Nutrition biedt volledig natuurlijke, vegan en allergeenvrije voedingssupplementen aan vol vitamines en mineralen. De producten zijn van Nederlandse bodem en geschikt voor iedereen, of je nu wilt afvallen, aankomen, wil werken aan herstel, je huid wilt verbeteren, last hebt van lichamelijke klachten of simpelweg niet lekker in je vel zit: met een shake per dag krijgt je lichaam precies het steuntje in de rug dat je nodig hebt!
Ook hebben we speciale begeleidingstrajecten voor je samengesteld, om je zo persoonlijk te kunnen helpen met je doelen.
De zekerheden van https://webshop.neovital.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Even voorstellen aan alle nieuwe volgers!

Ik ben Chantal Langenbach, ben 40 jaar jong en ben mama van 4 gezonde jongens.

10 jaar geleden werd ik erg ziek! Door langdurige (ondanks gezonde leefstijl) vitamine en mineralen tekorten kreeg ik allerlei lichamelijke, maar ook geestelijke aandoeningen.

Reuma, eczeem, angsten, burn-out, depressie, darm,-en maag klachten, vermoeidheid, ik kwam alleen maar aan, hormonale problemen en ga zo maar even door.

Vanuit daaruit, heb ik mijn eigen unieke supplementen ontwikkeld om mensen te helpen met de kracht van de natuur! Het moet anders, en het kan ook anders.


Bekijk Manifest