Neomaatje
Joyce
Ons menneke was bij geboorte 740 gram. Nu is hij al heel wat gegroeid, maar nog steeds veel te klein voor newborn kleding. Deze kleding past precies en staat super cute. Zeker een aanrader!
Irina van Kooij
Snelle levering en de producten zien er zo leuk uit. Echt fijn dat deze webshop bestaat voor onze kleine meid! De couveuse ziet er een stuk vrolijker uit met de kleertjes aan.
Hoe beoordeel je Neomaatje?
Anita Van rooijen
Super service wat een lieve meid is dit!
Sabrina Struik
Door het bezorg bedrijf kwam de bestelling later aan. Ik kreeg gelijk een mail dat ze het vervelend vond voor ons en of ze iets kon betekenen.
Deze betrokkenheid is goud waard❤️ -
Klassen Els
Super service en mooie stukjes
Overslagrompertje Riv maat 42
Wat ontzettend fijn dat neomaatje bestaat, onze zoon is met 31 weken geboren en maat 44 was echt te groot. Rompertje riv was precies wat bij hem paste, een stoere en passende romper. Lange mouwen is te warm en verder kon je nergens deze maat zonder mouwen verkrijgen. Mooie kwaliteit en perfecte pasvorm 😍
Lars Roobol
Niet al het bestelde kon geleverd geworden, maar dit werd heel snel, prettig en naar volle tevredenheid opgelost. Een aanrader!
Margalit WEISS
leuk mooi en kwaliteit oh en veel complimenten gekregen!
Barry Zuurbier
Snel geleverd en goed verpakt
Pauline Manders
Fijne service. Er is alles aangedaan om de bestelling op tijd bij ons te bezorgen. Er is heel fijn meegedacht!
Pauline
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb het knuffelkonijn als kraamcadeau besteld bij Neomaatje en ben super tevreden! Het pakketje was met zorg ingepakt en werd snel geleverd. Je merkt echt dat er aandacht aan wordt besteed. Zeker een aanrader!
Petra Martens
Mooie prijzen en goede service.Heel tevreden.
Daan
Geweldige service, meelevend en flexibel. En prachtig mutsje.
Mirjam Brouwers
Mooie kleertjes, goede kwaliteit en een supergoede service😀
Stevie
Fantastische webwinkel met zorg voor producten. Aardige verkoopster die service hoog in het vaandel heeft staan. Zou het iedereen aanraden.