Nero Gold
Nero Nederland biedt een compleet assortiment aan natuurlijke voeding voor honden en katten.
Nero wordt geproduceerd van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en wij geven 100% smaakgarantie op al onze producten. Natuurlijke voeding zorgt voor een mooie glanzende vacht, goede vertering met optimale opname van de voedingsstoffen en voldoende energie voor een lang en gezond leven.
Met Nero zie je het verschil niet in de brok maar bij je huisdier!
9,3
Filter 5073 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2834 met beschrijving

• Noggeen review
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Heb mijn pup de voeding nog niet kunnen geven! Wilt u dat weten, dan duurt dat nog 2 weken, want dan is de pup 8 weken!!

• Super brokken van Nero Gold!!!

Goede bezorging.

• Hoe beoordeel je Nero Gold?

• IvE
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Ik bestel maandelijks en iedere keer zit er weer een extraatje voor de honden bij. Ze vinden het eten lekker.

• Silvia Sol/jongman
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Snelle service, wij gebruiken de vlees worsten complete hondenvoer, hert, eend, paart, en konijn onze hond vind het heerlijk, we hebben eerst contact gelegd met het bedrijf we werden heel begripvol geholpen lieve mensen en het is een Familie bedrijf die echt achter hun product staat, en wij zijn het daar ook helemaal mee eens,

• Martijn B
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Onze hond heeft erg gevoelige spijsvertering (herder) en sinds hij Nero Gold gebruikt gaat het erg goed met hem. Bestelling en levering is altijd betrouwbaar. Top!

• Super
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Supersnelle levering, altijd iets lekkers erbij en bovenal onze hondjes vinden de brokjes heerlijk.

• Anja Everhartz habets
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Prijs vind ik beetje duur , maar wat is dit geweldig voer . Ik gebruik het al een paar jaar voor mijn Franse bull. Die lijd aan gevoelige darm. Dus hij mag alleen lam hebben . Elke keer zit er weer een verassing bij het voer. Ik ben super tevreden ook al betaal je best wel wat. Ik blijf een tevreden klant

• Anke
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Super goed, snelle levering en mijn hondjes zijn tevreden 😊

• Milo
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Goede service snel geleverd en heerlijke brokken.
    Onze pup was best kieskeurig maar eet nu heel goed.

• Aad
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Snelle levering maar blijft erg kostbaar

• Esther
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Altijd snelle levering en blij met de producten

• Goed

Snel bezorgd

• Baasje van Baloe
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Ik bestel al bijna een jaar mijn brokken bij Nero en was altijd al heel tevreden. Recentelijk hebben ze echter nog meer service geboden toen Baloe zijn brokjes plotseling niet meer at. Ik kreeg kosteloos brokken uit een andere batch en een aantal proefverpakkingen van andere type brokken totdat ik kon zien welke brokken wel werden gegeten. Wat ik niet heb gebruikt werd kosteloos weer opgehaald en nu eet Baloe helemaal tevreden zijn nieuwe brokken.

• Jordy
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Nero zijn goeden brokken voor onze hond , super service

• Luce
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Goede service. Mijn hond vindt het heel lekker, vacht is mooi zacht.

• Ida
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Premium kwaliteit voer en snacks. Snelle levering. Onze hond vindt de Nerobrokken superlekker. En heel leuk altijd een verrassing bij de bestelling.

• Barbara
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Goede producten! Mijn hond mag tijdelijk alleen dierlijk eiwit van kalkoen en is dol op de kalkoenworst. Deze is ook heel prettig om mee te nemen tijdens de wandeling, omdat je handen schoon blijven. Nero Gold levert je bestelling snel en netjes ingepakt en er zit altijd een cadeautje bij. Vanaf nu nooit meer een koud hoofd of koude oren dankzij het mooie cadeau :-)

• Frans
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Goede service en snelle levering

• Johanna K
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Zalm botjes vind hij heerlijk, redelijk duur maar het is 100% zalm en gezond.

• Marianne
    Geverifieerde klant van Nero Gold

Snel geleverd en een verrassend uitgebreide snackbox. Mijn Australian labradoodle is enorm aan het genieten van al het lekkers. De brokken moet ze nog aan beginnen. Maar zal zeker weten ook in de smaak vallrn :-)