Newstyle.nl
Menno Kloppers
Super communicatie en snelle levering!Voorbeeld voor veel webwinkels.
Antwoord van Newstyle.nlWat superleuk om te horen! 🥰 Dank je wel voor je mooie woorden, daar doen we het voor!
Ron
Goede service en fijne webpagina!
Antwoord van Newstyle.nlSuper om te lezen, dank je wel! 🙌
Hoe beoordeel je Newstyle.nl?
Lisette Moerland
Snelle levering, uitstekende service. Door een misverstand kon ik de bestelling niet afhalen en werd deze keurig netjes thuis gebracht!!
Antwoord van Newstyle.nlDank je wel voor je vertrouwen en je fijne woorden!
Nicolai Tromp
Antwoord van Newstyle.nlFijn om te horen!
Coen
Goed en snel verstuurd en een leuke notitie erbij :)
Antwoord van Newstyle.nlWat leuk dat je de notitie waardeerde 😊 dank je wel
Marjan Amse
Snelle en keurige verzending.
Antwoord van Newstyle.nlWat fijn dat je zo tevreden bent! 🚚✨
MEO
Goede prijs en snelle service!
Antwoord van Newstyle.nl🙌 Dank je voor je fijne feedback!
Ina-Marlen Wirthmann
Alles gut!
Antwoord van Newstyle.nlSo sehen wir das gern 😉✨
Eric
Ik heb zo mijn vaste webshops waar ik mijn aankopen doe. NewStyle was voor mij nieuw. Dan is het even afwachten wat de service is. Deze blijkt goed, wat je mag verwachten van een (web)winkel. Snelle levering en een uitstekend product tegen een goede prijs. Ik ben tevreden.
Antwoord van Newstyle.nlWat leuk dat je ons hebt ontdekt! Fijn dat alles naar wens was 🙌
Bouke Oudega
Keurig verpakt en het artikel is prima ( een mooie uitverkoopscore😀)
Antwoord van Newstyle.nlBedankt voor je leuke review, hier worden wij ook blij van!
B.
Snelle nette levering!
Antwoord van Newstyle.nlBedankt voor je vertrouwen en de positieve woorden. Tot een volgende keer!
Pim
Snel bezorgd, netjes ingepakt.
Antwoord van Newstyle.nlDank je wel voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens was!
Sandra Lampenscherf
Gewoon top👍🏼
Antwoord van Newstyle.nlWat leuk dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor de lieve review!
Ruud
Topservice
Antwoord van Newstyle.nlWat een fijne beoordeling. Dankjewel, en hopelijk tot snel weer!
Chris
Mooie broek, goede prijs, snel geleverd.
Cris
Tevreden met aankoop en contact
Antwoord van Newstyle.nlWe zijn blij dat je blij bent, dank voor je vertrouwen in ons :)
Jacqueline Doornewaard
Bestelling was snel. Er staat eau de parfum op de fles, maar blijft maar paar uur hangen. Geur is ook erg licht.
Antwoord van Newstyle.nlHoi Jacqueline Doornewaard,
Hartelijk dank voor je review over je aankoop in onze webshop. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en de algemene aankoopervaring.
Je hebt bij ons de Bon Parfumeur Eau de Parfum Yuzu Violet Leaves Vetiver 30ml besteld. We willen graag nog wat extra uitleg geven over het verschil tussen een eau de parfum en een parfum (extrait de parfum).
Een eau de parfum heeft doorgaans een geurconcentratie van 15-20%, terwijl een parfum (extrait de parfum) een hogere concentratie heeft van 20-40%. Hierdoor is een parfum vaak intenser en blijft deze langer op de huid aanwezig dan een eau de parfum. Dit verklaart waarom de geur van jouw eau de parfum mogelijk minder lang blijft hangen dan je misschien had verwacht.
We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je toch nog vragen hebben of wil je advies, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
Team NewStyle -
Margot De Kezel
Super service, heel correct en efficiënt. Jullie verdienen een pluim. Vandaag besteld morgen in huis, ongelooflijk. Thnx
Antwoord van Newstyle.nlDit is waar we het voor doen! Wat een fijne beoordeling. Dankjewel, en hopelijk tot snel weer!😊
Christa Spijkers
Mooie ruime winkel met een uitgebreide collectie.
Vriendelijk personeel dat altijd behulpzasm is, maar zeker niet opdringerig.
Antwoord van Newstyle.nlGeweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor!
Alexandra
Stond niet duidelijk vermeld bij het bestel proces dat een item met 65%korting niet geretourneerd kan worden. Had ik niet zomaar verwacht als het duidelijk vermeld was had ik de bestelling niet gedaan. Online iets bestellen moet je toch zeker thuis kunnen passen en zonodig kunnen retourneren!
Antwoord van Newstyle.nlBedankt voor je feedback. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als iets anders uitpakt dan verwacht. Items met hoge kortingen vallen inderdaad onder aangepaste retourvoorwaarden, en we proberen dit zo duidelijk mogelijk bij het bestelproces te vermelden. Maar als dat bij jou niet goed is overgekomen, dan nemen we die feedback zeker serieus! Team NewStyle