Nicoles Letters
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 22-09-2023 stopgezet
Ilone Siers-Jansink
Ik ben superblij met mijn bestelde artikelen. De tas is helemaal MIJ. Snelle levering ook.
Christel Mulder
Heel persoonlijk, klantvriendelijk contact. Onze deurmat is prachtig, prima prijs/kwaliteit verhouding
Joyce van Zanten
Altijd heel tevreden over het eindresultaat!! En hele goede en snelle service.
Sandra Need
Superleuke babykleerhangertjes als kraamkado gegeven. Ze waren verrast en erg blij met dit mooie en originele gepersonaliseerde kado voor hun pasgeboren zoontje.
Pamela Currie
Snelle service en mooie items die ik kreeg! En ook een leuk kadootje!
Angelique Gielens
Snelle reactie en levering
Ilone Siers-Jansink
Een snelle service, met mooie producten.
Marjolein Benne
Snel en duidelijk contact. Heel mooi gemaakt. Product precies als omschreven. Snel geleverd
Rozemarijn Van der Zee
Persoonlijke aandacht en snelle service, liefdevol verpakt en veilig verstuurd.
Anoniem
Last minute nog een cadeau voor bruiloft en ze heeft haar best gedaan nog op tijd te kunnen leveren!
Marije
Nicole reageert heel snel op de mail, dat is heel fijn. De deurmat was snel gemaakt. Binnen een paar dagen in huis. Echt super!
Jorieke
Prettig contact, feedback op design goed opgepakt. Snelle verzending en een geweldig resultaat van het product. We zijn blij dat we dit cadeau mogen geven.
Dees Engelbert
Prachtig inpakpapier en sluitstickers besteld.Met zorg verpakt met een extra attentie. Nicole besteedt aandacht haar bestellingen. En ook nog snel geleverd. De ophaalmogelijkheid is extra fijn!
Sandy
Nicole maakt mooie gepersonaliseerde dingen. Leuk om als cadeau te geven of voor jezelf. Heel erg tevreden iedere keer weer.
Veerle Brenninkmeijer
Top service !
Kristel
Top service , en super blij met onze aankopen !!
Monique Batenburg
Snelle service, leuk persoonlijk contact. Een aanrader wanneer je een leuk persoonlijk cadeau zoekt.
Antwoord van Nicoles LettersDank je wel voor je reactie! En hopelijk tot een volgende bestelling.
Jessica Heinemans
Voor mijn dochter haar 10de verjaardag kwam Nicole een workshop handlettering geven. Dit werd door de 8 klasgenoten enorm goed ontvangen. Onder aansturing en uitleg van Nicole werd er geconcentreerd gewerkt. En onder het motto 'niks moet,want het is een feestje' ging iedereen naar huis met een eigen ontwerp op een schrift,superleuk!! Nogmaals dank je wel Nicole!
Marcella
Omdat Nicole met veel plezier en enthousiasme iets leuks voor je maakt. Ik bestel regelmatig persoonlijke kaartjes en die zijn altijd weer leuk om te sturen! Leuke unieke persoonlijke cadeautjes 👍😊
Patricia Steylaerts
Alles is goed afgewerkt en vlot verlopen
Antwoord van Nicoles LettersDankjewel voor deze leuke opdracht!