NietMokken.nl
Daniel
Goed kwaliteit, niets mis mee.
Maikel Wammes
Snelle levering, en goed verpakt
Hoe beoordeel je NietMokken.nl?
Serge Boël
Ik was weer veel te laat met bestellen, maar ze zorgden ervoor dat ik daags nadien mijn bestelling al in de bus had. Ook het persoonlijke contact via Whatsapp verliep zeer vlot. Ze hielden me van elke stap in e bestelling op de hoogte. Top!
Lydie Boerman
goede service, geinige mokken
Michiel
Last minute een mok nodig als cadeau. Uitstekend geholpen en daardoor een blije collega.
Soof
Goede mok, snelle levertijd. Blij met het product, alleen door de verzendkosten wordt het product wel snel duur. Mailcontact was erg duidelijk en levering ook.
Arn Vanwalleghem
Joepie
Annelies Legerstee
Snelle levering, binnen twee dagen -
Igor de Hasque
Super levering goed en veilig verpakt zodat ze niet breken tijdens transport;
de teksten zijn heel toepasselijk zie de commentaren per tas hieronder.
Voor elk wat wils in de spreuken en hopelijk komen er nog andere en betere lachwekkende teksten. -
Adrian Hardy
Keurige bezorging, cadeau verpakking boven verwachting. Helemaal goed.
Daisy Martens
Supermooie verpakking , leuke mokken
Astrid
Goed en stevig verpakt en vlotte levering.
Annelies Decoene
.....
KC
Nice personalized mugs, quick delivery
Steef
Precies zoals ik gehoopt had! Bedankt!!
Vorenholt
Mooie mok heel blij mee
Robby
Goede,snelle service. Nette prijs!
Hidde Van helden
Er stond voor 22:45 besteld morgen in huis, maandag besteld. Vrijdag pas aangekomen
Antwoord van NietMokken.nlHoi Hidde, bedankt voor je feedback en onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. We communiceren op onze website een levertijd van 2 werkdagen, en helaas is ons dat in dit geval niet gelukt, dat spijt ons. Hopelijk ben je wel tevreden met het product. Mocht er iets zijn waarmee we je nog verder kunnen helpen, laat het ons gerust weten, we denken graag met je mee!
Michel
Snelle reactie na een misverstand en goed opgelost!
Antwoord van NietMokken.nlHoi Michel, bedankt voor je feedback en je bestelling. We verkopen in principe geen zwarte mokken met witte letters, dus er is hier duidelijk iets misgegaan in de orderafhandeling, onze excuses hiervoor! Zou je ons een foto van de ontvangen mok kunnen sturen? Dan zorgen we meteen voor een passende oplossing of vervanging. Nogmaals dank voor het melden en we lossen het graag netjes voor je op.
Nicole
Snelle levering, met zorg verpakt en goede kwaliteit