Bezorging was vlot, echter op de website staat niet duidelijk vemeldt dat je maar voor 1 duim een hoesje krijgt. Dit terwijl het doel van de hoesjes het stoppen met duimen is, waar de ervaring leert dat als je de ene duimt bedekt de andere duim gebruikt wordt -.-. Dan vind je de prijs wel heel hoog voor wat je ervoor krijgt, was heel teleurstellend.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2018
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Reviews
Beoordeeld met een 8,8 door 63 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
- Sofia El Manouni
- Na
Het idee van het product is goed. Door te letten op toelichtingen van klanten omtrent hun bestelling en wensen, kunnen miverstanden worden voorkomen. Ook duidelijk(er) aangeven dat de hoesjes specifiek worden gemaakt adhv gemeten cm's. Misschien ook een drukknop extra toevoegen voor smallere polsjes Het probleem met mijn order is gelukkig opgelost. Er is zeer vriendelijk contact met mij opgenomen door Petra. Zo hebben wij het misverstand waar het om bleek te gaan aan elkaar toegelicht. Petra heeft opties aangeboden om het probleem op te lossen, ook zeer fijn. All in all fijne afhandeling!
Hoe zou je Nietmeerduimen.nl beoordelen?
- Laura Moragues
Op maat gemaakt en past perfect!!
- Petra
Dochterlief was binnen een maand van het duimen af. De beloningskaarten waren een fijne motivatie en ze heeft een heel mooi cadeau gekregen!
- Liset Meddens
Het product is super! Bezorging ging iets minder soepel, maar uiteindelijk prima.
- Stephanie
Enkele maanden geleden 2 hoesjes besteld, het ging heel moeilijk, ze was er zelf totaal nog niet klaar voor. Enkele weken terug kreeg ze te horen van de orthodontist dat het nu echt wel nodig was om te stoppen met duimen. Bij haar waren de moeilijke momenten tijdens het kijken naar tv en in bed. Hoesje aangedaan, 2 dagen traantjes, volgehouden ondanks de tranen. Resultaat, tijdens de dag al volledig zonder duimen en ze doet voor het slapen gaan zelf het hoesje aan. Tijdens het slapen steekt ze hem ook niet meer in de mond. Geweldige hulp, die hoesjes. Bedankt!