NieuweMeubels.com

NieuweMeubels.com

Webwinkel in diverse meubels met een juiste prijs - kwaliteit verhouding.
9,5
953 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 921 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 691 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Gite La Commanderie des Ardennes NV te Durbuy
  Review voor NieuweMeubels.com

  Ik wacht nu al een jaar op mijn bestelde tafels. Af en toe antwoord en steeds maar sprake van foutieve leveringen. Naar mijn bescheiden mening kan dhr. Huib Jansen zich niet aan afspraken houden. Lees mail van 10 juli 2023.
  "Vanwege drukte (en vakantie) ben ik er nog niet aan toegekomen om een orderbevestiging te sturen, maar dit zal ik in de loop van deze week doen. De order staat al wel gewoon bij de productie in de planning. Dus dit zal geen vertraging oplopen. Vertrek container uit India staat nu voor week 34 op de planning, zal dus rond week 38/39 in Nederland zijn."
  Het moet wel heel erg druk zijn!

 • Harold
  Review voor NieuweMeubels.com

  Ik heb op 31 januari een tafel besteld en deze is nu nog steeds niet geleverd. Contact opgenomen via mail (geen antwoord ontvangen) en via telefoon (niet bereikbaar --> voicemail / administratieve fout niet bereikbaar). Dit duurt nu echt te lang, zonder enige berichtgeving over de stand van zaken.

 • Hoe beoordeel je NieuweMeubels.com?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Roger
  Review voor NieuweMeubels.com

  Op 13 januari order geplaats de tafel zwart deensovaal 2600x1100 was niet voorradig en daar zou 12 weken levertijd op zitten na vele keren mailen en bellen waar je niemand aan de lijn krijgt als alleen n bandje kregen we na weer n mail gestuurd te hebben na 14 weken dat de tafel nig steeds in productie is nu inmiddels bijna 18 weken verder en wat mail en telefoonverkeer nog geen antwoord of contact en nog geen tafel best wel jammer omdat de twee tafels van onze dochters wel al binnen een week in hun huis stond waren wij vol verwachting de weken aan t aftellen voor onze tafel maar nog steeds niets ontvangen jammer maar vol verwachting wachten we nog steeds af en hopen onze tafel toch nog spoedig geleverd te krijgen mvrg verblijven wij

  Antwoord van NieuweMeubels.com

  De tafels van uw dochters zijn inderdaad zijn snel geleverd, dit komt omdat het om een voorraad product ging. Zoals besproken zou uw bestelling op maat worden gemaakt, aangezien productie in Oekraïne plaats vind, liep dit momenteel minder soepel. Zoals besproken hebben we uw order wat aangepast en wordt de tafel z.s.m. geleverd/.

 • Christian et Chantal
  Review voor NieuweMeubels.com

  Très bon prix et excellent service.

  Antwoord van NieuweMeubels.com

  Merci pour votre avis.

 • Manuela
  Review voor NieuweMeubels.com

  Bestellen en betalen gaan vlot, aan de communicatie moet nog even gewerkt worden. Had slechte revieuw geschreven omwille van het uitblijven ervan. Doch, met wat moeite en geduld kwam alles tip top in orde. Deze éénmanszaak is letterlijk te nemen, en hij heeft maar 2 handen, en doet alles alleen. Dus wie ongerust is, ik garandeer het, het komt goed! Prachtige tafel ontvangen en zeer blij ermee. Hier bestel ik nog, en zal dan gerust zijn over kwaliteit en levering.

  Antwoord van NieuweMeubels.com

  Ook deze review klopt niet, we hebben niet gereageerd op een boze mail, maar op deze review. U heeft op een eerder moment al bericht ontvangen dat we de bestelling vandaag komen leveren, waarschijnlijk is dit aan uw aandacht ontsnapt…

 • Monique
  Review voor NieuweMeubels.com

  Super! Barkrukken online besteld, ben ik normaal niet zo van. Dan moet je het zelf in elkaar zetten en maar afwachten wat je krijgt qua kwaliteit. Maar dit was top! Heel mooie, goed zittende stoelen en ook nog in huis gemonteerd!

  Antwoord van NieuweMeubels.com

  Dank voor uw positieve review.

 • Michel
  Review voor NieuweMeubels.com

  Ik heb op 14 februari 2024 een bestelling van een eettafel gedaan. De levertijd was 4-6 weken. Ik zou graag meer info willen over de geplande levering.

  Ik heb meerdere malen contact proberen te zoeken. Via telefoon (geen bereik of voicemail), via email (geen contact), negatieve review op google (werd eenmalig op gereageerd, daarna niks). En nu probeer ik het maar via deze weg.

  Ik snap volledig dat ergens een langere levertijd op kan zitten of dat er wellicht iets is misgelopen in het bestelproces. Maar treed aub in contact en laat klanten iets horen! Ik hoop echt dat jullie eindelijk eens terugbellen of mailen, anders kan ik niet anders dan andere stappen ondernemen.

 • Fenna
  Review voor NieuweMeubels.com

  Nieuwe Meubels is een TOP bedrijf!!!

 • J Chejri
  Review voor NieuweMeubels.com

  Super kwaliteit producten en top service levering maken en zeer vriendelijk

 • Rent
  Review voor NieuweMeubels.com

  Na 2 weken is nog steeds geen afspraak gemaakt om het al betaalde TV-meubel te bezorgen. Telefonisch niet bereikbaar. Eén e-mailbericht ontvangen dat men erop terugkomt. Daarna niets meer gehoord ondanks inspreken voicemail en twee e-mailberichten. Erg vervelend! Ik begrijp niet dat er zo positieve recensies staan op de website.

 • Wytske
  Review voor NieuweMeubels.com

  Nu lees ik hier zulle goede revieuws. Wat gaat er dan mis met onze bestelling en waarom wordt ik niet terug gebel of gemaild? Vind dit erg vervelend hoop gauw op reactie ORD06666

  Antwoord van NieuweMeubels.com

  Goedemorgen,

  Als het goed is heeft u reeds een mail vanuit ons systeem ontvangen?

 • Hennie
  Review voor NieuweMeubels.com

  Complimenten snelle leveringen, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijden. Chauffeur was vriendelijk en correct, echte aanrader deze zaak.

 • José
  Review voor NieuweMeubels.com

  Wat een top bedrijf is dit, ik had wat vragen en die werden keurig beantwoord en de tafel is gewoon na bestellen( per email besteld doordat ik veel vragen had) al bijna onderweg, zeker een aanrader dit bedrijf!

 • Diego
  Review voor NieuweMeubels.com

  The product is beautiful, and the owner o the store followed up all the process from the beginning to the end. A lot of work (for him) but we are very satisfied!

 • Marieke
  Review voor NieuweMeubels.com

  Zeer fijne communicatie voordat ik mijn bestelling plaatste. Erg prettig en klantvriendelijkheid @ nu heel benieuwd naar de eettafel, stoelen, eetbank en tv meubel! Alle vertrouwen in.

 • Topprodukten en Topservice !
  Review voor NieuweMeubels.com

  We hadden eerst een vervelend communicatieprobleem ( we dachten zelfs
  dat de zaak failliet was of niet meer bestond en zijn zelf vanuit België 280 km over en weer gereden. Er bleek niks aan de hand. Zaakvoerder Huib heeft zich korrekt verontschuldigd en dit op een commerciële wijze rechtgezet. Zeer tevreden over zijn service en afgeleverde produkten. Zullen zeker en vast nog hier bij NieuweMeubels.com aankopen doen.
  Alain & Myriam Van Damme Brasschaat/België

 • Rienck Schmidt
  Review voor NieuweMeubels.com

  Hele mooie eikenhouten tafel ontvangen. Goede en vriendelijke communicatie, met foto's per mail de exact geleverde tafel uit kunnen zoeken. Bij ons thuis keurig afgemonteerd

 • Anneke
  Review voor NieuweMeubels.com

  Lamp besteld en binnen 2 dagen geleverd. Mail verstuurd dat product niet overeen kwam met het bestelde en direct antwoord, juiste lam ook binnen 2 dagen binnen. Er kan altijd iets misgaan maar snel en naar tevredenheid opgelost. Complimenten voor deze zaak.

 • Joop vanTol
  Review voor NieuweMeubels.com

  De bestelling was er snel, en de service is werkelijk uitstekend, zeer klantvriendelijk, we zijn zeer tevreden en raden iedereen dit bedrijf aan.

 • Marion Uittenbogaart
  Review voor NieuweMeubels.com

  Goede prijs kwaliteit verhouding en super service. Ik had de tafel te groot besteld en nog dezelfde dag werd hij omgeruild in elkaar gezet en afval werd meegenomen. Dit bedrijf is echt een aanrader en ik ben superblij met mijn tafel