NieuweRuitenwissers.nl
Naast ruitenwissers voor de voorruit vindt u bij ons Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers. Alles met gratis verzending!
Ook ontvangt u bij aankoop van elke 2e ruitenwisser € 5,- korting.
Nico
Snel antwoord en snelle levering , alleen wel afhankelijk van Post nl , duurde helaas daarom een dag langer , wat vaker voorkomt bij Post nl.
Bj Rensink
Mijn order is nog steeds niet binnen na 5 dagen geleden.
Antwoord van NieuweRuitenwissers.nlGoedemorgen,
Bedankt voor uw bestelling en bericht!
Het spijt ons om via een review te horen dat de bestelling nog niet binnen is. We zien dat het momenteel erg druk is bij de pakketbezorgers en in het paasweekend worden op 2e paasdag (de dag waarop deze review geschreven is) geen pakketten bezorgd.
Wij zullen navragen wat de status is en laten z.s.m. wanneer u het pakket kunt verwachten.
www.nieuweruitenwissers.nl -
Hoe beoordeel je NieuweRuitenwissers.nl?
Hugo Bosmans
Goede prijs en service
Patrick van Herk
Heldere omschrijving en product klopt
joep willard
Goede prijzen, snelle verzending en kwalitatieve producten! Ik zou hier weer bestellen.
Brian Connelly
ordered and arrived as promised
Edwin Huvermann
Top en snel in huis
Giovanni Schreuders
Snelle levering !
Marieke
Makkelijk te installeren en netjes op tijd geleverd. Het is verzonden in een veel te grote (en beschadigde) doos vol verpakkingsmateriaal
Janine
Prima service.
Sjoerd Kruk
Netjes en keurig op tijd geleverd thanks
Ronald
snelle levering, uitstekende kwaliteit ruitenwissers
Ton
Prima set ruitenwissers, kwaliteit, en vlot geleverd
E Ter Heine
Snelle levering van eerste klas materialen. Duidelijke website
Fred
Snelle levering.
Hielke Merkus
Goede raad voor montage gegeven
Eduard
Zeer snel de volgende dag al afgeleverd. Top !
j v.genderen
Snel na bpel bijna aanwezig super
Ton
Gewoon goed en snel.
Joop de Bruijne
Nog steeds niet ontvangen na 6 dagen !
Antwoord van NieuweRuitenwissers.nlBedankt voor uw bestelling en beoordeling!
Het spijt ons om via een review te vernemen dat u niet tevreden bent en dat kunnen we ons inderdaad voorstellen als de levering zolang op zich laat wachten.
We zien dat wij 5 dagen geleden de bestelling verzonden hebben als brievenbuspakje en u daar een bericht over gestuurd hebben. Vanwege het weekend kan er inderdaad vertraging optreden, wij zullen binnenkort contact opnemen met PostNL om te kijken wat er aan de hand is en u dat laten weten.
www.nieuweruitenwissers.nl