No Boring Wall

No Boring Wall

No Boring Wall. De producent en webshop van originele wanddecoratie die van Nederlandse bodem komen. Wij helpen jou van je saaie muur af met onze unieke designs.
Wij hebben wanddecoratie in verschillende thema’s, kleuren en maten, zowel horizontaal als verticaal. Onze favoriete categorie is Oude Meesters met een knipoog. Kunst van honderden jaren oud omgezet naar de 21e eeuw met vaak een hele dikke knipoog. Wat zouden zij doen als ze nu nog leefden?

Laat je inspireren en maak van jouw muur een No Boring Wall!
De zekerheden van https://noboringwall.com
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.