NoodWise

NoodWise

NoodWise is een Nederlandse webshop die noodpakketten, maaltijdpakketten en noodproducten verkoopt aan consumenten. De focus ligt op lang houdbare, herkenbare maaltijden en praktische producten voor noodsituaties. Bestellingen worden geleverd vanuit eigen voorraad binnen Nederland.
noodpakketten maaltijden camping
  • Maria
    Geverifieerde klant van NoodWise

Het pakket van NoodWise is logisch opgebouwd en voelt kwalitatief goed aan. De Noodradio werkt meteen het waterfilter voelt stevig aan en het kookstel is makkelijk in gebruik. Fijn idee dat we voorbereid zijn op stroomuitval of Noodweer.

• Petronella Smit
    Geverifieerde klant van NoodWise

Pakket is snel geleverd en netjes verpakt. Vriendelijke dame aan helpdesk gehad.

• Hoe beoordeel je NoodWise?

• Andre
    Geverifieerde klant van NoodWise

Goede kwaliteit en fijne service

• Roy Frank
    Geverifieerde klant van NoodWise

Service is prima, snelle levering , de maaltijden zijn lang houdbaar, en gevarieerd en dat zie je niet veel in noodpakketten.
    Je kan bij dit bedrijf NoodWise alles in één keer bestellen ze hebben een compleet pakket. Ook het pakket, zoals gasbrander, radio, waterzuivering, enz, ziet er goed uit, helemaal compleet wat je echt nodig hebt.
    Ik ben gestopt met zoeken naar noodpakketten, ik bestel bij NoodWise alles onder één dak, levering is snel en een goed pakket voor een goeie prijs, zeer tevreden over de producten van dit bedrijf.

• Aard-Jan
    Geverifieerde klant van NoodWise

Producten zagen er goed uit. Werken ook zoals verwacht.
    Hopelijk nooit nodig maar in ieder geval wel goed voorbereid.

• Tim
    Review voor NoodWise

Ik ben heel tevreden met mijn Luxe Pakket! Alles zit erin en het bestellen, betalen en bezorgen ging heel soepel. Ik heb het allemaal binnen enkele minuten kunnen regelen. Echt een aanrader!

• Jill Houtenbos
    Geverifieerde klant van NoodWise

Mijn maaltijdpakket is snel geleverd. De maaltijden zijn zoals ik ze normaal eet, ideaal voor een noodsituatie, maar ook gewoon handig om achter de hand te hebben! Zeker een aanrader!

• Raoul
    Geverifieerde klant van NoodWise

Mijn vragen werden duidelijk beantwoord door de klantenservice en mijn pakket werd snel en volgens afspraak geleverd. Het is erg prettig om nu een lang houdbaar voedselpakket met bijbehorende recepten achter de hand te hebben.