Nordstil
Scandinavië bij je thuis
De zekerheden van https://www.nordstil.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al van jongs af aan ben ik nauw verbonden met Scandinavië. Als klein meisje bezochten we vaak mijn oom en tante in Noorwegen.
In Nederland zag ik de Scandinavische stijl terug in het werk van mijn vader.
Als architect heeft hij veel inspiratie gehaald uit de stijl van het hoge noorden met haar eenvoud, schoonheid, functionaliteit en puurheid.
Dankzij diverse trips naar Noorwegen, Zweden en Denemarken heb ik de Scandinavische manier van leven mogen ervaren en ben ik er echt van gaan houden.

De natuur is en blijft de grootste inspiratiebron en in samenspel met design, willen wij jouw de stijl & sfeer van Nordstil bieden.

Hilsen fra,
Anna


Bekijk Manifest