Nowweb.nl
Tim & Jeroen van Nowweb.nl bouwen complete, professionele websites en webshops voor een vast maandbedrag. We rekenen dus geen opstartkosten en het abonnement is maandelijks opzegbaar na een jaar!
9,8
180 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 37 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • De Kado Stylist
  Review voor Nowweb.nl

  Zeer tevreden met het resultaat, de begeleiding is top en de heren reageren ontzettend snel en vakkundig op mijn vragen, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele website.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Dunja, dank voor je review. Fijn om te horen dat onze service zo goed bevalt. Succes met dekadostylist.nl.

 • TBT Services
  Review voor Nowweb.nl

  Tim en Jeroen bedankt voor jullie snelle hulp en communicatie alles ging super goed en me site ziet er goed uit 🤝👌💪

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Zouhair, graag gedaan. Bedankt voor de positieve review. En succes met tbtservices.nl!

 • Hoe beoordeel je Nowweb.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Ellen de Vries
  Review voor Nowweb.nl

  Professioneel geholpen. Men denkt mee om een zo mooi mogelijke site te laten bouwen. Goed begeleid. De site ziet er perfect uit!

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Ellen, bedankt voor je mooie review. Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking. En succes met ibl-finance.nl!

 • Vincent
  Review voor Nowweb.nl

  Ik wilde al heel lang een website laten maken maar daar kwam ik niet aan toe, toen ben ik rond gaan vragen wie mij daarbij kon helpen gelukkig was het eerste telefoontje die ik pleegde meteen met nowweb zij hebben voor mij in een korte periode een prachtige website gebouwd en de communicatie was super. Jullie zijn de 5 sterren die ik jullie heb gegeven dubbel en dwars waard.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Vincent, dank voor de mooie woorden en de 5 sterren. Graag gedaan natuurlijk. Succes met de business!

 • Treatwellmassage
  Review voor Nowweb.nl

  Deze mannen zijn top in hun werk. Hebben in zeer korte tijd een prachtige professionele website gemaakt met flexibel afspraken systeem hieraan vast.
  Op de mails wordt binnen een dag gereageerd en aanpassingen worden gelijk doorgevoerd.

  Helemaal top. Bedankt. 👍💪🏻

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Ricardo & Well, dank voor de mooie woorden. Graag gedaan natuurlijk. En inderdaad, leuk dat jullie ook gebruikmaken van het nieuwe afsprakensysteem. Dat werkt top zo! Succes met treatwellmassage.nl!

 • Hilda van Lieshout
  Review voor Nowweb.nl

  Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. De samenwerking verliep erg fijn; mijn vragen werden snel beantwoord en de website was binnen no time gebouwd en live gezet. Bedankt Tim en Jeroen!

 • Hans van der Kraats
  Review voor Nowweb.nl

  In aug. 2023 heb ik een doorstart gemaakt met een eigen site op internet: https://uniekverbond.nl . De samenwerking met de mensen van NowWeb (Jeroen) is perfect verlopen: prima uitleg, goed vraag-en-antwoord spel en snelle bouw / publicatie.

 • Ainyahita
  Review voor Nowweb.nl

  Twee gedegen mannen.
  Tim & Jeroen van Nowweb
  Helpen je fantastisch,
  met het realiseren van je plannen.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Ainyahita, bedankt voor je mooie review. En graag gedaan natuurlijk. Succes met klankschaalenergie.nl en met vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

 • Amanda Jones
  Review voor Nowweb.nl

  Mijn website was binnen een week online! Super fijne en snelle communicatie en netjes gewerkt. Dankjulliewel !

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Amanda,
  Bedankt voor je mooie woorden. Erg fijn dat alles zo soepel verliep en veel succes gewenst met de website!
  Met vriendelijke groet,
  Tim & Jeroen

 • Emanuël Spenrath
  Review voor Nowweb.nl

  Beste team Nowweb,

  Super bedankt voor jullie vakkundige hulp en uitstekende service. Zoals jullie wel gemerkt hebben ben ik geen held in webshop land😂🤦🏽‍♂️, maar met jullie hulp en snelle communicatie als ik vragen heb over veranderingen of toevoegingen e.d. in de webshop, is het met jullie heldere uitleg in woord en beeld voor mij vrij eenvoudig om het zelf te doen. Tim en Jeroen nogmaals super bedankt!

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Emanuël, bedankt voor de positieve review. En graag gedaan natuurlijk. We doen altijd ons best om goede service te bieden én om het tempo er lekker in te houden inderdaad. Fijn om te horen dat dat gelukt is! Succes met l-artprojects.nl.

 • Aaron, Zouttherapie wellness centrum Wellerlooi.
  Review voor Nowweb.nl

  Wij zijn heel blij met onze mooie website. En zijn fantastische geholpen, ook als wij vragen hebben worden wij altijd bijgestaan. Dank jullie wel, en raden deze webbouwers Tim en Jeroen van harte bij u aan!!!!!

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Aaron, goed om te horen! Succes met zouttherapiewellerlooi.nl!

 • Corry
  Review voor Nowweb.nl

  Wat zijn wij blij met onze website! Met de begeleiding van 'de mannen' was het een simpele klus. Ze assisteren 1 op 1 of wijzen je in de goede richting zodat je zaken zelf kunt wijzigingen of aanmaken.
  Jeroen en Tim .... bedankt!

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Corry, bedankt voor de positieve review! Jij ook bedankt voor de fijne samenwerking. En succes met beagleclub.nl.

 • Arjan & Eelco
  Review voor Nowweb.nl

  We zijn blij met de site die Nowweb.nl voor ons heeft gebouwd. Tim & Jeroen zijn naast flexibel erg snel en komen met fijne suggesties. We konden duidelijk merken dat zij meer dan 20 jaar ervaring hebben en alle technische ontwikkelingen op de voet volgen!

  Antwoord van Nowweb.nl

  Arjan & Eelco, bedankt voor de mooie review. Daar doen we het voor! Leuk om te horen dat ons concept zo goed bevalt. Succes met de nieuwe website.

 • Fred
  Review voor Nowweb.nl

  Ongekend goede service. Ze denken altijd met je mee en hebben een fijne manier van werken. De prijs is laag en de kwaliteit is bijzonder hoog.
  Met recht de nummer 1 voor ons.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Fred, dank voor je review. Altijd weer leuk om te horen dat onze aanpak bevalt. :-)

 • Arjan
  Review voor Nowweb.nl

  In de afgelopen dagen is onze website live gegaan. Wij willen dit bedrijf aanraden. De samenwerking is heel prettig verlopen en ze doen wat ze beloven. Vooral de korte lijntjes is heel prettig. Snelle communicatie en heel resultaat gericht. De website is precies geworden zoals we gewenst hadden. Nogmaals bedankt voor de goede diensten!

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Arjan, dank voor aanbeveling. En graag gedaan natuurlijk. Succes met jullie mooie marketingbureau. Groeten, Tim & Jeroen

 • Amalia Angel Rordriguez
  Review voor Nowweb.nl

  Hele leuke aardige en vaktechnische zeer bekwame mannen. Snelle service en reactie altijd op zeer korte termijn . Voelden direct aan hoe ik het wilde hebben. Waren duidelijk in wat zij voor mij konden betekenen en ook in de kosten. Hebben mij ontzettend goed, snel en correct geholpen met het opstarten van de website.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Amalia, bedankt voor je review! We proberen inderdaad altijd om snel te reageren en om goed te luisteren naar wat onze klanten willen. Mooi om te horen dat dat gelukt is. Succes met metliefdeuitvaartenverzorging.nl.

 • Melvin
  Review voor Nowweb.nl

  Snelle service, duidelijke communicatie, er wordt goed naar je wensen geluisterd. Tim & Jeroen zijn eerlijk, vriendelijk en leveren kwaliteit! Twijfel niet, bij Nowweb zul je geen spijt krijgen, want het zijn professionals in de ict.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Melvin, dank voor de mooie woorden. Daar doen we het voor!

 • Rene Oukes
  Review voor Nowweb.nl

  Komen afspraken na en begrijpen snel wat je wensen zijn.
  Een bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen en daar zijn er niet veel van.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Rene, bedankt voor de mooie woorden. Dat is precies wat wij graag willen: open en eerlijk zakendoen. Fijn om te horen dat dat lukt. Succes met de business.

 • Inge van poppel
  Review voor Nowweb.nl

  Heel aardige jongens, ontzorgen en maken een leuke site, helpen goed als je niks begrijpt van ict ;-) ik ben erg tevreden! Gr inge

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Inge, bedankt voor je aardige woorden. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar gaat het ons om. Succes met onszonneke.nl.

 • Eddie Alvarez
  Review voor Nowweb.nl

  Zeer snelle service en communicatie. Erg meedenkend en de prijskwaliteit verhouding is meer dan goed.

  Antwoord van Nowweb.nl

  Hi Eddie, bedankt! We doen altijd graag ons best om goede websites te maken voor een scherpe prijs. Mooi om te horen dat dat lukt.