Numsy Shop
HD Esajas
Erg aangenaam om mee te slapen
Deniz Guner
Super product, en enorm snel geleverd.
Hoe beoordeel je Numsy Shop?
Bianca
Super mooi ding voor de kleine meid
Jan van den Berg
snelle levering
Josephine Anthonissen
Goede aankoop geeft ook rust
Nora Rasikh
Fijn apparaatje ik merk zeker verschil in slaap
Ik heb deze gekocht omdat ons zoontje van 3 ‘s nachts wakker werd van zijn nieuwe baby broertje
Nu slaapt hij gewoon weer door zoals ik van hem gewend was ❤️ -
San
In de nacht besteld volgende dag al in huis. Echt redder in nood want ik heb eindelijk hele nacht kunnen slapen sinds de numsy
Gwen Berghmans
Prima!
Regina Stapel
Mooie prijs kwaliteit verhouding. Erg duidelijk product. We zijn er heel blij mee
M.
Klantenservice reageert snel en snel geleverd! Helaas moesten wij een nieuwe adapter bestellen omdat we de siliconen ring kwijt waren en deze wordt niet los verkocht. Er zit ook geen reserve bij. Als ik het had geweten had ik het meteen bij de Numsy besteld want je betaalt weer 5,95 verzendkosten.
S Maria
Goed product
Wolters
Misleidende beschrijving gegeven aan de flessenwarmer, niet geschikt voor de Philips Avent flessen en werkt traag.
yvonne
Snelle levering en een prima cam,
Menno
Fantastische kwaliteit!
Sander
Fantastische service! Ik had (helaas) een productiefoutje ontvangen. Voor ik het wist, lag er een vervangend exemplaar op de mat. Zeer klantvriendelijke klantenservice. Zeer aan te raden, want kind slaapt inmiddels heerlijk met dit lampje en is nergens bang voor.
Zsuzsanna Sinkovich
Aysel Kahya
Snelle levering en fantastische product maar moeilijk drukbaar
Johan Snijdood
Zeer goed product en snelle levering.
Sarah Verheijen
Het product lekt. Mail gestuurd en (nog) geen reactie ontvangen
Eline Struijs
Super snelle levering en de lampjes en witte ruis box zijn werkelijk fantastisch