Nutraflow
Arjan van Roon
Ben erg teleurgesteld in de overname van Galeatus door Nutraflow. Galeatus was een bedrijf waar het ging om de patiënt achter de klant, bij Nutraflow gaat het alleen om de euro's achter de patiënt, hetgeen alleen al blijkt uit de prijsstijging die is doorgevoerd..
Antwoord van NutraflowBeste Arjan,
Dank je wel voor je openheid. We waarderen het echt dat je de moeite neemt om dit met ons te delen.
We kunnen ons goed voorstellen dat een prijsverhoging wringt — zeker als je het product al langere tijd gebruikt en het een vaste plek heeft gekregen in je dagelijkse routine. Als je al jaren met migraine leeft, wil je stabiliteit. Iets dat gewoon klopt. Dat begrijpen we.
De overname heeft inderdaad veranderingen met zich meegebracht. In productie, kwaliteitscontrole en in hoe we het merk duurzaam willen neerzetten. De prijsaanpassing is daar een onderdeel van geweest. Niet omdat de patiënt voor ons minder belangrijk is geworden — juist niet. Onze intentie is om de kwaliteit hoog te houden en het product ook op lange termijn beschikbaar te maken voor mensen die hier dagelijks op vertrouwen.
We vinden het oprecht jammer als dat anders voelt. Dat is nooit onze bedoeling geweest.
Als je wilt, leggen we je graag persoonlijk uit wat er precies is veranderd en denken we met je mee. Jouw ervaring doet ertoe.
Hartelijke groet,
Twan van Team Nutraflow