OBA Kruiden
Meer dan 25 jaar producent en leverancier van kruiden, specerijen, thee soorten en bijzondere melanges.
Onze producten worden zorgvuldig samengesteld en geven die specifieke smaakbeleving, die onze klanten zo waarderen.

De constante productkwaliteit, flexibele en dienstverlenende opstelling én goede service maken van OBA kruiden een serieuze partner. OBA kruiden is een modern en professioneel bedrijf, met de volgende kernwaarden: kwaliteitsbewustzijn, klantbetrokken, servicegericht, ondernemend en vakkundig. Service en flexibiliteit staan bij OBA kruiden hoog in het vaandel.

OBA kruiden heeft ruim 250 artikelen in het assortiment. OBA kruiden biedt onder meer enkelvoudige kruiden en specerijen, diverse gemengde kruiden en specerijen, decoratiemixen, diverse thee melanges en zaad.
9,7

• Valery
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Blijmakend assortiment en snelle, goed verpakte levering!

• J van ee Hoef
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Netjes afgeleverd en goed ingepakt. De kruiden van Oba ruiken weer fantastische lekker. Een top product qua kwaliteit hoog.

• Hoe beoordeel je OBA Kruiden?

• Ron

Netjes en goed

• Sita
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Al jaren bestel ik kruiden, de volgende dag al in huis..
    Gewèldig, ik ben zeer tevreden altijd..

• Ans de Bree
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Super snel en compleet geleverd.

• Mirella uit Arnhem
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Gewoon goede kruiden.die ik al jaren gebruik en altijd goede kwaliteit zijn.

• Kim

Heerlijke kruiden

• Anja
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Prima website en super snelle levering in keurige stevige verpakking

• Carry
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Zoals al jaren ben ik zeer tevreden over de producten van Oba. Mooie kwaliteit en altijd een snelle levering via Post NL.
    En de kwaliteit blijft al die jaren constant. Het assortiment is zeer uitgebrid.

1 “min”punt. De zakjes zijn wel iets kleiner geworden, daar en tegen de prijs is haast niet verhoogd. Acceptabel dus. Want het is nog niet duur vergeleken met zo’n mini kruidenpotje uit de supermarkt.

• Robby
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Snel, goedkoop en goede kwaliteit!

• Kookmuts
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Zoals altijd top levering. Dit is wat ik wil. Zegt het voort. Wil je lekker eten, dan heb je goede kruiden nodig. OBA is de juiste en enige keus voor mij

• Joris
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Goed spul, snel geleverd.

• Renske
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Snelle levering. Goede verpakking. Plus een verrassing.

• Jeanine
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Al meerdere keren heb ik kruiden bij Oba kruiden besteld. De kruiden zijn van uitstekende kwaliteit en de levering is top! Goed verpakt en vlot bezorgd! En de prijzen zijn ook helemaal prima! Niets te klagen dus!

• Uitstekende vleeskruiden
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Gebruik al jaren uitsluitend Oba kruiden uit de Turkse winkel tot volle tevredenheid. Nu voor het eerst online een grotere hoeveelheid besteld. Super tevreden!

• Peter
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Veel keuze, goede.kwaliteit, snelle levering eindelijk iets bestellen zonder gedoe. Perfect.

• Esther
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Heerlijke kruiden en nog veel meer! Vlotte levering.

• Gee
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Ruime keuze, netjes verpakt, goede prijs en snel verzonden.
    Ik ben erg tevreden!

• Marcel
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Heerlijke kruiden voor een goede prijs, en altijd een vlotte levering. 👍

• Rob Balduk
    Geverifieerde klant van OBA Kruiden

Top levering en snelle service!