ONS Ledenvoordeel

ONS Ledenvoordeel

Dit is de webwinkel voor leden van KBO.
8,7

• A Westerhout

snelle levering!

• Frans van wanrooij
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

functioneert niet zoals mogen verwacht

• Hoe beoordeel je ONS Ledenvoordeel?

• Chris Caanen

zeer tevreden

• Peter Willems
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

De bestelling werd snel geleverd

• A Sterkenburg

Snel geleverd

• PE Velberg

snelle levering

• Bep Bekers
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Het zou aangegeven moeten worden welke artikelen er niet meer zijn. Nu bestel je en betaalt de rekening om dan pas te horen dat er van alles wat ik besteld heb maar een artikel leverbaar is.

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Bedankt voor uw beoordeling.

Wat vervelend om te horen dat u na het plaatsen van uw bestelling te horen kreeg dat niet alle artikelen leverbaar waren. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Wanneer producten zijn uitverkocht, wordt dit normaal gesproken op onze webshop weergegeven. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er een overlap ontstaat tussen de actuele voorraad van onze leverancier en de bestelde artikelen, waardoor een product toch niet meer beschikbaar blijkt te zijn.
    Onze excuses voor het ongemak.

• ellen buter van eekeren
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Voor jonge mensen zal het best een leuk item zijn maar ik ben oud en was op zoek naar o.a. een alarm en heb die nu nog steeds niet kunnen vinden en zelfs iemand die heel goed is om dit soort dingen te installeren heeft het niet kunnen vinden. Toen ik hem na een paar dagen wilde retourneren en ik mijn absoluut goede ordrnr.(LV21240) had ingevoerd, kon dat nr. niet gevonden worden en had ik geen mogelijkheid om hem terug te sturen. Nu ligt er een product wat wel helemaal klaargemaakt is, voor zover ik weet, alleen maar te liggen . Heel erg jammer en vooral omdat hij nu doelloos ligt. Vr.gr. EB.

• Johan Ras
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Algemeen zijn de levertijden prima en producten van goede kwaliteit, alleen de levering van de vergrootglasbril met verlichting zijn we ondertussen 2 maanden verder, wel heb ik een kortingscode van 15% gekregen voor de volgende aankoop. Dat is dan ook weer wel goede service voor de late levering.

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Bedankt voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent over onze levertijden en de kwaliteit van onze producten. Tegelijkertijd begrijpen we dat de langere levertijd van de vergrootglasbril met verlichting erg vervelend is geweest.

Goed om te horen dat de geboden korting als een passende oplossing werd ervaren. We doen ons best om dit soort situaties zo goed mogelijk op te vangen én in de toekomst te voorkomen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot een volgende keer!

• Peter Spee

Snelle levering goede service

• Joop Rohling

Prima zitkussen

• Huub Sonnemans
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Snel geleverd,dinsdag avond besteld,donker bezorgd

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling!
    Fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

• Jan Pennings
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Geweldige service. Verkeerde bestelling geplaatst en betaald. Alles was in no time opgelost en terug betaald. Super!!

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling!
    Geweldig om te horen dat alles zo snel en naar tevredenheid is opgelost. We vinden het belangrijk dat dit soort situaties soepel worden afgehandeld.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

• Jos Verberne
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Het product is wel een dag later gebracht dan dat in de advertentie staat.

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback.
    Vervelend om te horen dat de levering een dag later was dan aangegeven in de advertentie. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerking mee om onze communicatie en bezorging verder te verbeteren.

We hopen dat u verder tevreden bent met uw aankoop en zien u graag opnieuw terug.

• Marian Van Boxtel
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Ik heb een heel fijn kussen gekocht, slaap er beter van.

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Hartelijk dank voor uw lovende woorden over uw aankoop. We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met het bestelde product. Het is altijd ons streven om producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

• Corrie vd Kerkhof

Prima kussen

• Hans Parson
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Produkt ziet er precies uit zoals beschreven in de aanbieding. Nog niet h

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Hartelijk dank voor uw 4-sterren beoordeling!
    Fijn om te horen dat het product precies is zoals beschreven. We hopen dat het u goed bevalt in gebruik.

• Andre
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Product retour dat niet aan de verwachting voldeed na een week nog niets vernomen

• F Rooijakkers
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

Erg mooi artikel en netjes optijd geleverd 👍

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! ⭐
    Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het artikel en de levering. Daar doen we het voor! 😊

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

• Peter de Rouw
    Geverifieerde klant van ONS Ledenvoordeel

dat er naderhand met afrekenen BTW bij kwam
    waarom niet gewoon een vast bedrag in je boekje ons

Antwoord van ONS Ledenvoordeel

Bedankt voor uw beoordeling.

Graag willen wij toelichten dat de prijzen op onze webshop inclusief btw worden weergegeven. Tijdens het afrekenen worden enkel de verzendkosten toegevoegd. Deze kosten worden ook vooraf duidelijk gecommuniceerd.

Wij vinden het vervelend om te horen dat dit voor verwarring heeft gezorgd en nemen uw feedback hierin mee.

Bedankt voor het delen van uw ervaring.