Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

ONS Ledenvoordeel heeft 125 4 ster reviews 125
ONS Ledenvoordeel heeft 28 3 ster reviews 28
ONS Ledenvoordeel heeft 17 2 ster reviews 17
ONS Ledenvoordeel heeft 30 1 ster reviews 30

Impartially managed by WebwinkelKeur. Read our policy and terms.

1. MC Reijnders

De sandalen beloofden bergen, geweldig en bijzonder. Mijn mening is dat het goedkoop Chinees spul betrof, met veel blabla bejubeld. Ik las nergens hoe retournering kon plaatsvonden; daarover moest ik eerst bellen met de partij die de verzending had geregeld. Bovendien moest ik zelf nog achter de terugbetaling aan, en werd toen pas naar jullie doorverwezen. De leverancier beweerde het aan ONS te hebben doorgegeven, wat volgens jullie niet zo was...

2. F van Goch

Heel fijn geholpen door de dame aan telefoon. En mijn bestelling was er ook snel. Ik ben tevreden.

3. Hoe zou je ONS Ledenvoordeel beoordelen?

4. Hjm Geerts

Fijn horloge, verzending ging snel.

5. J.R De Ruijter

Op 7 juli zou mijn pakje aangeboden zijn maar helaas was ik niet thuis, nu zit ik er nog steeds op te wachten. Dus dit is een slechte ervaring voor een bril met vergrootglas en lichtjes op het montuur. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor dat het binnen is .

6. T. J. M. Thijssen

Onhandig in gebruik . De neusbrug vreemd/slecht passend. Niet bruikbaar over mijn leesbril. De vergroting is wat groter dan mijn leesbril 1.50.

7. Leo van der Klaauw

De aanbieding via ONS Ledenvoordeel kan ik waarderen. Maar omdat niets 'volmaakt' is, zou een kritische beoordeling van 'voor' en 'tegen' een hulp kunnen zijn.