OTRONIC
Polleke
Hans
De producten werden op tijd verstuurd. Op de beloofde leverdag kreeg ik keurig een mailtje van zowel PostNL als van Otronic dat mijn bestelling afgeleverd was (kon door de brievenbus). Het enige probleem was dat het niet bij mij in de brievenbus lag. Navraag bij de buren gaf geen resultaat. De volgende dag werd het doosje alsnog door de postbode bezorgd. Dus hoe het kan dat ik een mailtje krijg met: bezorgd ..............?
Hoe beoordeel je OTRONIC?
Nina Schumacher
Snelle levering en goeie producten!!
S.
Normaal gesproken heb ik geen problemen met deze site, alleen is de Dfplayer mini waarschijnlijk defect binnengekomen. Ik ga nog contact
Eric Schauvliege
Prima service
Jan
goed en snelle levering.
Erik
Dankzij de SUPERSNELLE levering hebben we een Hackathon GEWONNEN waarbij we binnen 5 dagen een bruikbaar portable device moesten ontwikkelen. Dank!
Humphrey
Levering prima, product is bagger. Na 3x schakelen al defect.
Toine Schriks
Prompte levering kon gewoon doorgaan met mijn project
Hans Lupgens
goed advies en snelle levering
henri deleplanque
okido
F E
alles prima en snellelevering
kevin van ´t land
Ik bestel al jaren bij otronic vanwegen het ruime assortiment en de kwaliteit van de producten is altijd naar verwachting!
Arjan
Zeer snelle levering. Tegelijkertijd met een ander electronica bedrijf besteld. Otronic is inderdaad zeer snel met de levering!
Nico R
Ik heb een keer een workshop bij Otronics gedaan met mijn zoon die geen enkele ervaring had met micorprocessors. Aan het eind van de middag had hij een werkend project gemaakt.
We hebben samen met anderen een leerzame en prettige middag gehad. -
Marin Schouten
Lekker vlot geleverd. Onderdelen ook fijn gelabeld.
Gerard Frensen
Netjes en optijd geleverd
Ka Quast
Alles zoals beloofd
Luuk Engeringh
Geweldige service binnen 2 dagen in huis en alles werkt.
Johan van der Ende
Geweldige producten voor een goede prijs