Obelisk Boeken
Axel M.
Met een probleem met DHL werd ik hier gelijk goed geholpen
Wim
Snel, goed verpakt en in prima staat ontvangen . Prachtig waardevol boek weer 🙏
Hoe beoordeel je Obelisk Boeken?
Ineke
Snel geleverd, prachtige boeken!
Thea
Snelle levering en ziet er prima uit.
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Thea!
Herman
Snelle levering volgende dag in huis
moon
Heel snelle levering, goed verpakt en een geweldig boek
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review! We wensen u veel leesplezier én mooie inzichten toe.
Roos
Goed verzorgd en geleverd
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Roos!
Joaquin
Snelle levering, heel tevreden
Antwoord van Obelisk BoekenFijn om te horen. Dank voor uw review!
Teun Smulders
Berend Warnink, prachtig boek, de tijdsgeest ademend! Snelle levering, dank daarvoor.
Richard
Vlekkeloze bestelling en levering, met dank!
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Richard!
We wensen u veel leesplezier én mooie inzichten. -
Will
Snel geleverd 😀
David Icke, Payricia vd Berg, Berend WarrinkAntwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Will! We wensen u veel leesplezier én mooie inzichten.
Odin
Bedankt voor de snelle levering, mooie boeken van Elena Danaan !
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Odin!
Johan
De bestelling werd gedaan op 11/01/2026 en volgens de informatie bij hert bewuste boek zou het op voorraad moeten zijn. In de dagen daarna werd er echter niets bezorgd. Ook was het niet mogelijk een account aan te maken, zodat de status van de bestelling gevolgd zou kunnen worden.
Op 16/01.2025 heb ik een mail gestuurd via de website met de vraag wat de status van de bestelling was. Daarop heb ik nooit een reactie ontvangen. Na het weekend werd het boek alsnog bezorgd. Dat is uiteindelijk dus gelukt, maar de afhandeling en communicatie liet duidelijk te wensen over.Antwoord van Obelisk BoekenBeste Johan,
Dank voor uw review. En zeer terecht dat u aangeeft hoe de bestelling cq. afhandeling voor u is verlopen. Ik heb uiteraard even onderzoek gedaan naar uw bestelling (De Routekaart, Icke). Ivm de podcast tussen Jorn Luka en David Icke was er een zeer korte periode dat er geen exemplaren waren, tussen levering en beschikbaarheid in. Hier zat uw order net tussen(in). Daardoor kreeg u het boek later bezorgd dan u van ons mag verwachten. Excuses hiervoor. We wensen u veel leesplezier én mooie inzichten toe.
Met lichtgroet, Saskia van der Loo - klantenservice Obelisk Media -
Greta
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Greta! We wensen u veel leesplezier én mooie inzichten.
Roy
Snelle levering en goed verpakt tegen beschadiging
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Roy! We wensen u veel leesplezier én mooie inzichten.
daniel
Toffe degelijke service
Elfje
Keurig verpakt en razendsnel geleverd
johannes Veldkamp
Prima boeken, zeer snelle levering, prijzen betaalbaar.
Antwoord van Obelisk BoekenDank voor uw review, Johannes!
doeschka
Snelle bezorging, ondanks slechte weer
John
Leuke aanbieding was er! Én alle boeken werden snel verzonden. Lettertype van sommige boeken vind ik persoonljjk wat minder, maar verder alles oké! Ik ben tevreden.
Antwoord van Obelisk BoekenDag John,
Dank voor uw review. En we nemen uw terugkoppeling graag ter harte. Deze zal intern worden doorgezet.
Met lichtgroet, Saskia van der Loo