Obelisk Boeken
InteressantSnelle levering, gor
Snelle levering en goed verpakt
Stefan
Boeken van Hans Scheffers over Tartarië en Marcel Messing De Grootste Omwenteling Aller Tijden waren snel binnen.
Hoe beoordeel je Obelisk Boeken?
A.Westra
Ondanks probleem bij de drukker met vertraging, prettige afhandeling en contact met Obelisk. Aanbevolen.
Pascal
Snelle levering en goed verpakt. De winkel met de juiste boeken.
Linda
Goede boeken en snelle levering!
Ger
Goede literatuur
Elles
Vandaag besteld volgende dag in huis top
Ben Braaksma
Mij bestelling, het boek " De roofdieren tegen het volk" was binnen een dag geleverd.
Ineke
Els
Snelle levering maar helaas vertraagd door foutieve sortering waardoor in andere regio terecht gekomen.
Antwoord van Obelisk BoekenBeste Els,
Dank voor de review. Graag ontvangen wij meer informatie over uw bestelling. Aan de hand van enkel uw voornaam kunnen wij geen informatie vinden. U kunt ons bereiken via info@obeliskboeken.nl.
Met vriendelijke groet, Saskia van der Loo - klantenservice -
Erna
De link van de geleverdeboeken was ik kwijt en per ommegaande is deze weer naar mij toegezonden vanuit Obelisk. Kan niet anders zeggen dat ik perfect behandeld ben. Echt klasse! Meer dan tevreden over het boek. Thanx
Antwoord van Obelisk BoekenBeste Erna,
Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost. En dat het boek nu in uw bezit is. Dank voor de mooie woorden richting het gehele team. Veel leesplezier én mooie inzichten gewenst!
Met vriendelijke groet, Saskia van der Loo - klantenservice Obelisk Boeken -
Natasja
Altijd een mooi aanbod van de meest interessante boeken die bewustwording geven in onze werkelijke geschiedenis.
Merel
Geweldig snel geleverd! Echt top. Heel tevreden. Goed verpakt.
René
Netjes op tijd afgeleverd binnen de vooraf aangegeven bezorgtijd.
Maria
Goede service, snel antwoord op vraag via whats app
ben erg tevreden -
mevrouw m.
Het boek Groot Tartarie is prima bezorgd. De info over de vertraging bij de drukkerij was adequaat.
tineke
ik heb het even doorgebladerd en ga het gauw het lezen.
Guido van Dijk
Goede communicatie en levering
Trijnie
Goede service, vriendelijke uitstraling en een fijn contact
Cindy
De levering van mijn boek liep vertraging op maar ik werd netjes op de hoogte gehouden door Obelisk. Het boek is uiteindelijk netjes geleverd, ziet er prachtig uit en ik ben er heel blij mee.