Oh My Skin
Wafa Lekchiri
Heel goede service en leuke presents ontvangen 😉
Chantal Van rooy
Super mooie producten met goed advies 🥰
Hoe beoordeel je Oh My Skin?
Jamie
Een fijn advies gekregen wat past bij mijn wensen en mijn huid type. Hierdoor
HBM
Kwaliteit en snelle levering.
Wendy Damen
Michelle wil altijd meedenken en kijken wat het beste past bij mijn huid. Gebruik een aantal producten nu al een langere tijd en ben erg tevreden! Mijn huid is veel rustiger. Zo fijn!
Alissa
Zeer snel en goed geleverd
DC
Goede producten, leuke extra’s, en een persoonlijk kaartje
Jill
Fijne producten tegen fijne prijzen. En top service want super snel geleverd!
Ruveyda Kaya
Mijn product kwam goed thuis had het op een vrijdag besteld en het kwam dinsdag binnen.
Maya Duttenhofer
Ik kreeg de bestellingen heel snel binnen. Net op tijd voor de fotoshoot!
Laura
Voor de 2e keer hier besteld, mega snel verzonden en beide keren zat er een leuke verassing bij!
Antwoord van Oh My SkinWat fijn dat alles goed is gegaan en het pakketje goed ontvangen is! Bedankt voor je mooie review!! <3
Inaya Ajroud
snelle levering.
Antwoord van Oh My SkinOok hier bedankt voor je review!! <3
Mireille
Snel geleverd en netjes verpakt.
Antwoord van Oh My SkinOnwijs bedankt dat je een review hebt achter gelaten. <3
Patty
Quick delivery, a very lovely note with my package, free samples and great quality products. I’m definitely ordering again
Antwoord van Oh My SkinThank you so much for leaving us a review!!
Mariëtte
Snelle service, goede adviezen
Mooie Luxe verpakkingAntwoord van Oh My SkinDank je voor je mooie review!!
Colinda Liebregts
Snelle levering, fijn advies, fijne producten!!
Antwoord van Oh My SkinDank je dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten!! <3
Tanja Kurver
Snel geleverd en alles netjes verpakt. Alles top. Jullie zien me zeker weer eens terug
Antwoord van Oh My SkinDank je voor je review!!
nathalie Lahaye
Snelle levering ! Dik in orde
Antwoord van Oh My SkinBedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Heel fijn dat alles snel geleverd was! Liefs Michelle van Oh My Skin
Mandy kant
Alleen maar goede ervaringen gehad met deze winkel. Super service en altijd wat leuks toegevoegd aan de bestelling. Fijne producten en snel geleverd
Antwoord van Oh My SkinWat een leuke review! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Liefs Michelle van Oh My Skin
Hemda
Zo fijn om een online store te hebben gevonden die geen fakes verkoopt! Pakketje was snel verzonden. Netjes ingepakt zodat de producten niet beschadigen. Helemaal top! Ik ga hier zeker weer bestellen
Antwoord van Oh My SkinWat fijn dat het allemaal goed verlopen is! Bedankt voor je review <3 Liefs Michelle van Oh My Skin