Olav-panels

Olav-panels

OLAV PANELS is de specialist in hoogwaardige houten akoestische panelen tegen de scherpste prijs.

Het bedrijf is opgericht door interieurprofessionals met jarenlange ervaring in de houten vloeren- en meubelbranche. Kwaliteit, vakkundigheid, duurzaamheid en goede service zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden. We denken graag mee met onze klanten en nemen alleen genoegen met het beste resultaat.

Moderne techniek en vakmanschap

Onze panelen worden vervaardigd in een in de EU gevestigde productiefaciliteit waar moderne techniek en ouderwets vakmanschap hand in hand gaan. Er worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt die grondig zijn getest. Daardoor kunnen we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Wij hechten veel waarde aan het milieu, daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van gerecycled kunststof en verwantwoord hout.
De zekerheden van https://olav-panels.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.