Olde Kalter – Geen Gedoe, Gewoon Geregeld 💪
Van het plaatsen tot het afvoeren van de afvalcontainers – bij ons kun je rekenen op snelle, betrouwbare en professionele service. Tijd is kostbaar en wij begrijpen dat als geen ander. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij er ons vak van gemaakt.
Geertje Peeters
Op dinsdagavond grond besteld voor de donderdag, helaas lukte het ze door overmacht niet om de grond tijdig bij mij te krijgen. Na een aantal telefoontjes waarbij met mij mee werd gedacht ben ik zelf wat grond gaan halen. Wat een service! Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken, super behulpzaam. Geld dat ik teveel had betaald stond enkele dagen later alweer op de rekening. Echt méér dan tevreden.
Rob Ambergen
Goede service! Op de vrijdag middag om 14:00 gebeld of ik voor zaterdag een container kon bestellen. Dat konden ze nog beter want nog geen twee uur later om vrijdag 16:00 stond die er al, goed voor mekaar!
Hoe beoordeel je Olde Kalter – Geen Gedoe, Gewoon Geregeld 💪?
Michael
Container snel geleverd en snel weer opgehaald wanneer nodig.
Johan ter Horst
prima service
H.M.F. Bergboer
11 m3 zand geleverd voor een goeie prijs en geheel volgens afspraak, op tijd en de gewenste plek
Maurice Kneip
Geweldig bedrijf.
1: op moment van betaling had ing storing. nadat ik heb gebeld kreeg ik gewoon netjes direct een container. 2 dagen later betaald uiteraard.
2: De chauffeur heb ik tijdens de verbouwing al 4x gezien/gesproken tijdens het plaatsen en ophalen van de container. geweldige communicatie!!!
3: De chauffeur wist na de 2e keer meteen met wie hij van doen had. als klant voelt het ontzettend fijn als je herkent wordt!
complimenten ga zo door!!! -
W. J. Soeten
Uitvoering in goed overleg
Familie Heisterkamp
Snelle levering en in overleg geplaatst
Roy Koning ter Heege
Mooie prijzen en goede service!
Peter Moekotte
Goede levering, prima grond voor de tuin.
Norbert Diekmeijer
Goede service.
Johan ter Avest
Afspraak nakomen
Frank De Goede
Goede levering.
Hans Beld
Snelle levering en ophalen.
Jurrie
Ik heb online een container besteld. Deze werd netjes geleverd in het opgegeven tijdsblok. De chauffeur is erg vriendelijk en heeft de container op de afgesproken plek geplaatst. Na de melding voor het ophalen van de container, werd deze de volgende werkdag al opgehaald. Kortom, snel en eenvoudig te regelen. Goede service.
Eric Van der Heijden
Top geregeld!
Hans Hofstede
super bedrijf
HWA Veldhuis
Levering en ophalen container volledig in overeenstemming met gemaakte afspraken.
Danitsja van Asveldt
Goede service en snelle levering
Rudi
We zijn nu een week verder na gevraagd te hebben de container weer op te halen. Mailen, berichtje via de site, bellen: het heeft geen effect. Ik sta niet in voor de inhoud van de container, die bereikbaar is voor iedereen die wat kwijt wil. Niet zo slim van Olde Kalter. En zelfs het versturen van een review lukt niet.