Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Olicious | Italiaanse Olijfolie heeft 18 4 ster reviews 18
Olicious | Italiaanse Olijfolie heeft 1 3 ster reviews 1
Olicious | Italiaanse Olijfolie heeft 0 2 ster reviews 0
Olicious | Italiaanse Olijfolie heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Mark

Fantastische producten, goede service, persoonlijk met veel passie. Goede bezorging.

2. Bernadet van Jaarsveld

Ontzettend goede olijfolie met een eerlijk verhaal. Na de masterclass heb ik duidelijk het verschil leren proeven tussen de verschillende (vaak slechte) soorten olijfolies. Voor mij springen die van Olicious er echt uit. Fruitig en vol van smaak en niet te vergelijken met de zogenaamde 'extra vierge' supermarkt varianten. Meerdere soorten geprobeerd, allen heel goed maar deze (de 501 Altitudo) is voor mij echt favoriet

3. Hoe zou je Olicious | Italiaanse Olijfolie beoordelen?

4. Ingela Susanna

Altijd weer fijn om de doos uit te pakken. Lekkere producten en goed verpakt.

5. Walter Crovato

Een ruime keuze aan olijfolie, van zacht en mild tot krachtig en intens, waardoor je echt een fijne proefervaring krijgt. Je kunt rekenen op Mark voor deskundig advies en duidelijke uitleg bij het maken van je keuze. Ook via e-mail is hij zeer snel en behulpzaam in zijn reacties. Een echte aanrader!

6. Hetty van Leeuwen

Heerlijke olijfolie , balsamico en nog veel meer, ik kan niet meer zonder Ik koop hier al heel lang naar volle tevredenheid. Er wordt ook altijd met je meegedacht met een keuze maken indien nodig 👏👍🙏❣️

7. Monique Scheepers

Prachtige producten van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. De bezorging is altijd op tijd en de producten zijn goed verpakt.