Olicious - Italiaanse Olijfolie

Olicious - Italiaanse Olijfolie

Met meer dan 500 olijfsoorten is Italië het meest veelzijdige olijfolieland ter wereld. Buiten de gebaande paden vinden wij voor jou de meest getalenteerde kleinschalige olijfoliemakers. Wij selecteren de beste Italiaanse olijfolie. Extra vergine olijfolie die je nergens anders vindt. Met pure smaken zoals je het van de Italianen mag verwachten. Wil jij graag Italiaanse olijfolie kopen? Wij maken het je makkelijk de beste olijfolie voor jouw toepassing te kiezen.

En we zorgen ervoor dat jouw olijfolie snel en gemakkelijk wordt thuisbezorgd.
De zekerheden van https://olicious.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Olicious - Italiaanse olijfolie is er voor Italiëliefhebbers, kookgekken, mensen met smaak en iedereen die van lekker eten houdt. Met als doel de beste smaken van Italië op jouw tafel te brengen. Vanuit de overtuiging dat je alleen met passie en aandacht het beste product kan maken, én aan de man kan brengen. En vanuit de overtuiging dat alleen goede olijfolie een toevoeging is aan je gerechten, en alleen goede olijfolie gezond is. Wij zetten ons ervoor in olijfolie uit de anonimiteit te halen en om te laten zien dat een goed gekozen olijfolie een echte toevoeging aan een gerecht is.


Bekijk Manifest