Oliewinkeltje.nl
Wij zijn gespecialiseerd in o.a. etherische oliën, natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten, vette plantoliën, biologische oliën, natuurlijke cosmetica, aromatherapie benodigdheden, aromavernevelaars, olieverdampers, parfumolie, roomspray, en nog veel meer....aromatherapeut aanwezig.
Kortom het juiste adres voor aromatherapie!!
Marja Crotty-van Hoorn
Leuke website.
Snelle levering, netjes verpakt.
Een extra kleinigheidje erbij, altijd leuk😉 -
A. Kremer
Geweldige service, vlotte levering
Hoe beoordeel je Oliewinkeltje.nl?
Ferry
Zeer snelle levering en werd netjes op de hoogte gehouden. Dus zeer tevreden
Jacqueline Grootendorst-Eman
snel
Björn Schaessens
Dit was mijn eerste kennismaking met jullie webwinkel. Ik werd aangenaam verrast door jullie mooie selectie aan kwalitatieve producten. En voor de verandering moet het eens niet duur zijn. Bij het ontvangen van mijn pakketje zaten er wat extra attenties bij een een handgeschreven bedanking. Hier maak je duidelijk een kleine, gepassioneerde zelfstandige gelukkig. Laat het zeer duidelijk zijn; ik zal zeker nog dingen bij jullie zal bestellen. Dank u!
Antwoord van Oliewinkeltje.nlWouw, dat is fijn om te horen, en goed om te weten dat de kleine attenties gewaardeerd worden, Mvg Ellis
Nina Bien
Ik was erg blij met de diffuser die ik besteld had, hij is heel mooi en werkt goed!
Antwoord van Oliewinkeltje.nlFijn om te weten Nina, dank je wel voor de feedback, Mvg Ellis
Marjolijn
Hele goede service: duidelijke communicatie over wanneer het geleverd zou worden, en het product was met veel zorg ingepakt zodat het glazen flesje niet kapot zou gaan. Ook het kleine cadeautje erbij werd erg gewaardeerd! Ik zou zeker nog een keer hier bestellen.
Antwoord van Oliewinkeltje.nlDank je wel Marjolein, fijn om te weten dat alles naar wens was en de communicatie goed is, Mvg Ellis
Esther
Geweldige service en super leuk en met aandacht verpakt. Goede spullen
Annelies Caers
Duidelijke informatie, medeleven en vlotte ontvangst van de bestelling. Alles ook netjes en stevig verpakt.
Karin Pannekoek
Heerlijk spul, netjes verzonden
Anne Veenstra
Snelle verzending van een heel goed product
Antwoord van Oliewinkeltje.nlDank je wel, fijn om te weten dat onze etherische oliën goed zijn, Mvg Ellis
Diny Van der Zande
Zo snel afgeleverd fantastich kon snel met therapie beginnen.
Antwoord van Oliewinkeltje.nlSucces met de reuktraining en dank je wel voor de feedback, Mvg Ellis
Pietie van Raaij
Geweldig, snel geleverd en ze geuren heerlijk. Heel tevreden
Antwoord van Oliewinkeltje.nlDank je wel fijn dat je tevreden bent, Mvg Ellis
Nicole Nieuwenhuis
Snelle levering, keurige afhandeling, leuke attenties
Antwoord van Oliewinkeltje.nlDank je wel, fijn om te weten, Mvg Ellis
P J van Vledder
Correcte levering. Alles naar wens.
Antwoord van Oliewinkeltje.nlFijn dank je wel, Mvg Ellis
Jan Tanis
Goed product,snelle levering met zeer goede verpakking.
Antwoord van Oliewinkeltje.nlFijn om te weten, dank je wel, Mvg Ellis
Josje de kloet
Snel ontvangen en goed en leuk verpakt, ik heb ook genoten van het zakje heerlijke thee
Antwoord van Oliewinkeltje.nlDank je wel en fijn dat de thee gewaardeerd wordt, Mvg Ellis
Greetje
Mooie kwaliteit geursteen en de olie heeft een heerlijke geur. Alles keurig verpakt en supersnel verzonden. Bedankt!
Antwoord van Oliewinkeltje.nlDank je wel, fijn om te weten, Mvg Ellis
Fleur Naus
Topservice! Super persoonlijke aanpak en snelle reacties. Ook het bestelde product is dik in orde! Ik bestel hier zeker opnieuw! Dikke pluim aan dit bedrijf
Antwoord van Oliewinkeltje.nlWouw, dank je wel voor de mooie feedback, Mvg Ellis
Jacqueline Sprengers
snel geleverd, unieke mooie aroma diffuser, goed ingepakt en een leuke attentie erbij!
Antwoord van Oliewinkeltje.nlDank je wel, goed om te weten dat het goed is overgekomen, Mvg Ellis