Omaxwatchnetherlandsonline

Omaxwatchnetherlandsonline

Welkom It´s all about the watch on your wrist...

Omax Watch Netherlands is een horloge bedrijf die graag het horlogemerk Omax Watch op de markt wil brengen die vooral trendy is, vooral gericht op mensen die graag durven iets nieuws te proberen. Alhoewel het een horlogemerk dat een ruime geschiedenis heeft en tevens opgericht in 1946 als een Zwitserse horlogemerk onder de naam Montres OMAX S.A. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op mechanische horloges maar heden ten dagen op Quartz horloges met de Time-Module onderdelen van SEIKO EPSON 100% vervaardigd in Japan. De productie vindt plaats in de mainland of China, en de trendy horloges worden bedacht door innovatieve jong getalenteerde horloge ontwerpers. De horlogeproductie ondergaat strikte kwaliteitscontroles. De horloge movements hebben een hoge duurzaamheid en precisie: de afwijking is niet meer dan 20 seconden per maand. Dus kortom het merk doet niet onder van andere bekende horlogemerken.

OmaxwatchnetherlandsOnline is de eerste officiële Online website in Nederland. Voor meer informatie over Omax Watch kunt u vinden op www.omaxwatchnetherlands.com

Omax Watch horloges zijn trendy vooral gericht op je persoonlijke IK. Durf iets nieuws, het gaat om het geheel.

Being fashionable is not all about clothing it is the whole package also the beauty of your wrist watch is a part of being you. Be the person you are not the person to be someone else. Be you be complete...
OMAX WATCH understands the feeling of desire. Try me...

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest