Ondergoedensokkenkopen.nl
Pieter
Snel verstuurd, goede prijs.
Alleen is de stof volgens mij wat van mindere kwaliteit als voorheen. -
Henk Bosch
Makkelijke website. Snelle levering. Goede kwaliteit
Hoe beoordeel je Ondergoedensokkenkopen.nl?
Bjorn Smeeman
Geweldige service! Duidelijke website, heldere communicatie, goede prijze en snelle levering
Dick Tor
We zouden dachten we extra paar sokken krijgen met antislip bij een bestelling. Of hebben dat verkeerd begrepen gr
Willem Westerhoff
Binnen een minuut bestelt en altijd goed kwaliteit
alexander de boer
Superservice, snelle verzending en past perfect
Catharina Duits
Zoals omschreven en snel verzonden.
PvG
Snelle levering en goede kwaliteit.
Bas Schonewille
Pakket is niet compleet geleverd, op mail wordt niet gereageerd….
Antwoord van Ondergoedensokkenkopen.nlBeste Bas,
Bedankt voor uw bericht via WebwinkelKeur. Goed dat u dit even laat weten, want wij kunnen helaas geen e-mail van u terugvinden op ons adres info@ondergoedensokkenkopen.nl
, dat ook op onze website vermeld staat.
Uiteraard lossen wij dit graag netjes voor u op. Hoewel het zelden voorkomt, kan het gebeuren dat er per ongeluk een artikel niet is meegestuurd.
Zou u ons kunnen laten weten welk artikel ontbrak bij uw bestelling? Dan zorgen wij direct voor een passende oplossing.
Met vriendelijke groeten,
Harold -
Dirk van Dam
Tevreden over de leveringstijd
Maartje Van der plas
Heel snel geleverd en wat lief 2 paar sokken kado
cees looijen
snelle levering en voordelig.
Joep Zijl
Snelle levering.
gert hardeman
Mooie prijzen goede service
Perfect
Met een zeer voorzichtig hoop besteld in hoop dat het goed zou gaan.
En het ging bijzonder goed, binnen 2 dagen werd de bestelling bezorgd en daar was ik zo tevreden over dat ik nog een keer een bestelling heb gedaan en alle slips die in de la lagen in de vuilnisbak heb gedaan zodat er nu alleen frisse kleuren in de la liggen.Antwoord van Ondergoedensokkenkopen.nlWat super om te horen. Dit doet ons goed. Heel veel plezier met je nieuwe slips.
Eric
Goed product, snelle levering.
Bjorn Griep
snelle levering , goede prijs/kwaliteit
Anneke Beijer
Fantastische sokken die idd niet knellen echt een verademing. Zijn voor maat 40 iets te groot maar heb ze noh niet gewassen.
Jan Zijnstra
Goeie producten, héle snelle verzending!!
Geert Huijbers
Goede kwaliteit en de prijs