Online chemicalien
G Van Vliet
Vlekkeloos verlopen de aankoop
M uit Delft
Geweldige shop! Ik had een vraag over een product dat ik had besteld en ik werd direct gebeld met uitgebreide informatie. Omdat het product niet exact overeenkwam met de informatie op de website, kreeg ik het volledige order bedrag terugbetaald! Echt super, wat een goede en vriendelijke service!
Hoe beoordeel je Online chemicalien?
T Kornman
Alles perfect
Piotr Piotr
Ok danke
Henk by Schiering
Vlotte levering, ook goed verpakt
Wim V
Snelle en correcte levering.
Abraxas
Kwaliteit. Echte kwaliteit. Snelle levering. Als je zuivere natriumhydroxide zoekt. ECHT zuivere, dit is the place to go. Thanx
Margo Mijnals
Mijn product kwam niet binnen .
Antwoord van Online chemicalienWe hebben gezien dat het pakket helaas eerst retour is gekomen omdat het huisnummer ontbrak bij het opgegeven adres. Gelukkig hebben we dit inmiddels samen opgelost en is je bestelling alsnog goed aangekomen. Jammer dat de review blijft staan, maar we hopen dat je nu tevreden bent met je aankoop!
Ted
Goede service en snel bezorgd
Peter Schmeits
Goede service. Produkt makkelijk op site gevinden en besteld. Binnen 1 dag geleverd
Karl Van Dyck
Ja prijzen zijn goed,werd wel gechekt waar ik de producten voor nodig had,is blijkbaar verplicht via 1 of ander wetgeving en misschien maar goed als ik te horen kreeg waar dit allemaal voor kan gebruikt worden
Paulus Ravensbergen
Yesss
Remco van Eijzeren
Bestellen gaat makkelijk en snelle bezorging
Mariska
Snelle service, prima producten.
Frank Vanhimbeeck
snelle levering en op tijd aan huis. dank
Reinier Leussink
Het is een prima product