OnlineCameraShop.NL
Fred
Uitstekende service, en mooie ondersteuning waar nodig. Top!
JS
Prima geholpen door deskundige en vriendelijke mensen.
Hoe beoordeel je OnlineCameraShop.NL?
Marino
Na 1.5 jaar bij toen pas ingebruikname van de camera beveiliging set bleek 1 camera niet te werken. Na overleg met de service afdeling en telefonische doorloop met Simon werd gewoon een geheel nieuwe camera opgestuurd. Je hebt service en service. Dit is echt F A N T A S T I C H !!
Ik zeg OnlineCameraShop.nl gaat voor de gouden camera award 😉
E. B
Ik benn echttt tevredenn met alless top bedrijff hun proberen ons blij te maken ze doen het niet om geld maar ons blij te maken
R v R
Nette Prijzen, en ook zeer nette medewerkers hiermee kan ik als bedrijf verder mee.
J.A.N.
Goeid advies en begeleidende in formatie, ook na after sale
Bert Hoven / Kerkrade
Na deskundig overleg met Malek vrijdagmiddag een nieuwe recorder besteld en zaterdagmiddag al in huis. Maandag samen met Malek de instellingen nagelopen. Super service, vriendelijk en deskundig personeel en zeer snelle levering.
Robert
aangeschaft in 2024 en nu een prachtige service om instelling aan te passen, echt stipt op tijd teruggebeld en zéér correct geholpen !!!
ook de manier van open overleg vind ik superrrrr en echt een aanrader als
bedrijf om een mooie set aan te schaffen ! -
José
Geweldige service,vriendelijk en behelpsaam.Zeker een punt om nogmaals te iets kopen
Schelfhout
Prijs/kwaliteit, zeer goede service alsook na-service en telefonische begeleiding/ info. Een echte aanrader
H.G
Ondanks dat apparaat niet meer leverbaar bleek perfecte vervanging geregeld.Continu status updates gekregen. Superservice!
Lmex
Paar keer camera's cisteem gekocht inclusief installeren zeer goede kwaliteit en professionele services vriendelijk mensen
G. Boonstra
Voor de telefoon ontzettend prettig te woord gestaan om de juiste voeding te vinden. Het bewakingssysteem van de jachthaven lag er uit. Dus enige spoed was gewenst. Niets was dit bedrijf te veel om alles weer draaiende te krijgen. Toppers die hun vak verstaan. Nogmaals dank namens Jachthaven HWN, De Bron, Heerenveen.
Kwabena
Wat aardige mensen zég. De verkoop en Support afdeling zijn super en begrijpen de wens. Ik heb geen spijt dat ik terecht bij die gasten ben gekomen. Uitleg is helemaal duidelijk👍.
Super blij met dit bedrijf. -
Bianca
Ik heb een Dvr recorder besteld met een camera. Die niet compatibel waren. Dat hadden zij door hebben gezorgd dat ik wel een juiste camera kreeg bij de Dvr. Top. Ik had plug&play erbij genomen voor slechts 25€. Dat ging via de telefoon ging helemaal goed en eenvoudig. Helaas was ik zelf in de app gaan kloten toen had ik helemaal geen beeld meer. Even gebeld met ze en zij hebben het probleem weer voor mij hersteld (kosteloos). Zeer tevreden over de service. Txs mannen.
Fred
Deze onderneming beschikt over de nodige vakkennis om hun klanten de juiste aanbevelingen en de juiste ondersteuning te geven. Alle bestelde items waren netjes ingepakt en op mijn vraag werd er een uitgebreide adresbeschrijving aan de koerier door gegeven zodat de items correct werden aangeleverd. " Keep up the good work "
Jan J.
Een goede prijsstelling maar nog veel belangrijker een perfecte service. Bereidwillig om te helpen bij problemen en vragen. Gewoon klasse!
Jan
NVR ingestuurd en binnen een paar dagen onder garantie gerepareerd retour. Klasse service.
Gertjan
Ik heb vanmiddag contact gehad met onlineCameraShop.nl vanwege een storing. Ik werd meteen geholpen en met beeldtelefoon kwamen we snel tot de oplossing dat de kabelverbinding naar het modem niet goed was. Zo kun je van afstand klanten toch snel helpen. Top mannen met de snelle hulp.!! Goeie service.
Fred Bruijns
Zeer mooie aanbieding en systeem werkt perfect. De set op locatie bij het bedrijf opgehaald nadat de gasten de Sim en het systeem geinstalleerd en bedrijfsklaar hebben gemaakt. Zeer vakkundig bedrijf. Aanrader!!!