OnlineKeys
Niek
Op 23-12 een licentie besteld à €39,95 maar geen code ontvangen. Vervolgens meerdere malen contact gezocht via de mail, maar nooit een reactie ontvangen. Conclusie: geld kwijt én geen licentie.
Een aantal jaar geleden verliep alles vlekkeloos en aan de recensies te lezen is het nog altijd een betrouwbare partij. Maar in mijn geval loopt het even spaak. Ik hoop dat ik op deze manier contact krijg zodat alles netjes opgelost kan worden.Antwoord van OnlineKeysHi Niek,
Dank je wel voor je bericht en je eerlijke review. Gisteren hebben we inderdaad je e-mail ontvangen over het niet ontvangen van de licentie. We hebben de code toen direct opnieuw verstuurd, maar het lijkt erop dat deze e-mail je helaas ook niet heeft bereikt.
We sturen de licentie zo meteen nogmaals, dit keer vanaf een ander e-mailadres. Wil je ondertussen ook even je spam/ongewenste e-mailmap controleren? In de meeste gevallen blijkt hij daar alsnog te staan.
We lossen dit uiteraard netjes met je op 👍 Mocht het daarna nog niet gelukt zijn, dan horen we het graag.
Groetjes,
Boris -
Ron
Op 13-11 Office gekocht (€26,60), bestelling 58752.
De downloadlink kreeg ik 14-11 na te hebben gemaild.
Helaas, de produktcode ongeldig.
Andere downloadlink gekregen, ook daar produktcode ongeldig.
De voertaal veranderde ineens naar engels
Vervolgens moest ik Microsoft maar bellen.
Helaas geven deze geen support.
Laatste contact 16-12.
Geen antwoord op de mail meer.
Gezien de reacties, ook niet in de spam
Nu 30-12 nog steeds stil.
Dus heb ik maar een nieuwe office gekocht bij Gamers-outlet.net (€4,98!!)
Downloadlink….code erin, klaar.
Het kan dus wel, en voor 20% van de prijs.
Antwoord van OnlineKeysDank voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen.
Naar aanleiding van je laatste contact hebben wij je per e-mail benaderd met het aanbod om het volledige aankoopbedrag terug te boeken, aangezien wij de exacte oorzaak van het probleem met de activatie niet hebben kunnen vaststellen. Helaas hebben wij hierop geen reactie meer van je ontvangen, ook niet via een ander e-mailadres.
Wat betreft de taalwisseling: Dit is waarschijnlijk een vergissing geweest. Onze dienstverlening en communicatie zijn volledig in het Nederlands en Engels.
We willen dit graag netjes afronden. Wil je zo vriendelijk zijn om nog even te reageren op onze e-mail (of ons opnieuw te mailen), dan kunnen we de terugbetaling alsnog direct voor je in orde maken. -
Hoe beoordeel je OnlineKeys?
Eddy
De installatie van "Microsoft Office 2024 Professional Plus - online" activeren lukte niet direct, mailtje gestuurd en geen 24 uur nadien met perfecte instructie-mail gelukt.
Met dank -
Peter Vlasveld
Ik had problemen met het installeren van Office, maar ze hebben me super geholpen. Mijn volgende aanschaf weer bij hun!
Dzhengiz Mustafa
mijn bestelling was blijkbaar niet op voorraad of zoiets en ik wacht nog steeds op een terugbetaling
Antwoord van OnlineKeysHallo Dzhengiz,
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Je hebt inderdaad een product besteld dat niet op voorraad bleek te zijn.
We hebben direct een terugboeking voor je betaling aangevraagd. Dit wordt verwerkt door onze payment service provider ICEPAY. Zij kunnen tot 3 werkdagen doen over de verwerking van deze transactie.
Groetjes,
Boris
Jaro
Doen wat ze verondersteld werden te doen.
Arthur
Lekker snel
Marcel Duinkerken
Werkt prima voor een goede prijs en de link die ze erbij hebben om te downloaden is ideaal
Julyan van der Meer
Mijn windows 10 pro licentie werkte en verder was de site ook duidelijk kwa indeling. Aanrader
Henk
Goedkoop, snel en met duidelijke uitleg!
Cees van Langen
Ik kon onmiddellijk Windows 10 pro actuveren, voor een hele mooie prijs.
Dank daarvoor.... -
Ron Caroselli
werkt. na een beetje problemen. maar netjes opgelost in samenwerking met de helpdesk.
H.H. Zwart
Geduldig de ontstane problemen opgelost.
Jo
Snelle levering, key werkte initieel niet. Snel en professioneel geholpen
door de helpdesk. -
Y Hildering
Goede en kundige onderstuening van de helpdesk
Frankie
Goede prijs en prima after sales
william015
Producten gemakkelijk te vinden op website, en snelle respons bij vragen via email.
Jan Dingemanse
Goede service. Werkt de code niet dan wordt je vrijwel per omgaande geholpen tot de zaak is opgelost
Edwin Stuut
Werkt perfect en super goedkoop.
Henk
probleemloos product voor een uitstekende prijs