Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

OnlineKeys heeft 494 4 ster reviews 494
OnlineKeys heeft 72 3 ster reviews 72
OnlineKeys heeft 47 2 ster reviews 47
OnlineKeys heeft 170 1 ster reviews 170

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Frode

Kocht vorige week een licentie (Windows 11 Pro) met de melding dat het druk was en het enkele uren kon duren tegen ik de code zou kunnen krijgen. een goeie 5 dagen verder nog niets van nieuws ontvangen. Ik mailde al 2x naar de klantenservice zonder antwoord... Update 14/05: Kreeg contact met Boris van hun klantendienst via een ander mailadres en alles werd na wat heen en weer gemail mooi opgelost.

2. Tony

Snelle en correcte levering

3. Hoe zou je OnlineKeys beoordelen?

4. Mies

Wat een uitkomst, geen tijd om naar een winkel te gaan voor een software licentie. Hier binnen 5 min alles netjes geregeld en kon ik lekker snel verder.

5. J

Betrouwbare leverancier en behulpzaam met installeren.

6. Annon

Zeer slechte ervaring, productcode niet geldig.

7. Niek

Op 23-12 een licentie besteld à €39,95 maar geen code ontvangen. Vervolgens meerdere malen contact gezocht via de mail, maar nooit een reactie ontvangen. Conclusie: geld kwijt én geen licentie. Een aantal jaar geleden verliep alles vlekkeloos en aan de recensies te lezen is het nog altijd een betrouwbare partij. Maar in mijn geval loopt het even spaak. Ik hoop dat ik op deze manier contact krijg zodat alles netjes opgelost kan worden.