Oost Werkkleding

Oost Werkkleding

Verkoop van werkkleding voor vrouwen en mannen

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ooit begonnen om ook de bouwvrouwen van perfecte kleding te voorzien, inmiddels meer mannelijke klanten dan vrouwen maar dat mag de pret niet drukken.
Vaste klanten zijn erg tevreden en geven tegenwoordig via Whatsapp gewoon even door wat ze nodig hebben. Bij ons is geen enkele klant een nummer maar wordt persoonlijk begeleid. Opvallend is dat mensen die geen "standaard" maten hebben, toch geholpen kunnen worden! We zijn blij als de klant met een glimlach de deur uitgaat.


Bekijk Manifest