Ostiumhome

Ostiumhome

Ostiumhome voor al uw deurbeslag!
9,7
Filter 350 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 291 met beschrijving

• J Busscher
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Snelle levering, goede kwaliteit en persoonlijk bericht in de doos bij levering, probleem met een te korte stift van een wc deurslot ook binnen 2 dagen opgelost, super.
    Aanrader. 👍🏻

• Stefan Elie

Goede service, snelle levering

• Hoe beoordeel je Ostiumhome?

• Taco
    Review voor Ostiumhome

4 setjes Arzana deurbeslag gekocht, paste zeer mooi bij ons koperen uitstraling in ons nieuwe toilet, dus gelijk maar voor alle aangrenzende deuren besteld. Zeer snel geleverd en een heel goede service!!

• Frank
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

top was snel thuis en product voldoet aan al mijn verwachtingen

• Henny
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Mooi assortiment van goede kwaliteit

• E.R.A.
    Review voor Ostiumhome

Ik ben super blij met deze mat gouden handgrepen van OstiumHome!
    Ze geven mijn IKEA PAX kast meteen een luxe en warme uitstraling. De matte finish voelt stevig en kwalitatief aan, en het subtiele detail maakt echt het verschil.

Het monteren ging heel makkelijk en het resultaat is precies wat ik hoopte. Echt een aanrader voor iedereen die zijn kast een chique upgrade wil geven

• micheline HAGON-VANDAMME
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Rapidité, qualité-prix, très bons services

• willy hagewoud

• M Groenenberg
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Ziet er mooi uit en snel geleverd

• Familie Bleker
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Er ging eerst wat mis via de website, maar na belletje was de bestelling snel geregeld en bezorgd.

• Suzan
    Review voor Ostiumhome

Super mooie kranen en deurklinken! Waren snel binnen en blijven mooi! 🤩

• Edwin Peterse
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Mooi product en zeer goede service.

• Herman Graaff
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

De kleur is perfect en de werking zoals verwacht hoop wel dat er onderdelen los zijn te bestellen ombus of veer

• Wytze Plantinga
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Zeer tevreden over deze webshop. Bestellen ging eenvoudig, de levering was snel en alles werd netjes verpakt. Producten kwamen overeen met de beschrijving en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Zeker een aanrader!

• Richard
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Uitmuntende service moet ik zeggen. Meerdere producten besteld waarvan een niet goed werkte. Op zondag gemaild over dat product plus de vraag of ze een product hadden die niet op de website stond en kreeg diezelfde dag antwoord. Beide producten probleemloos geleverd gekregen. Kan niet anders zeggen dan dat de service net zo goed is als de producten die ze verkopen.

• Peter P
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Mooie producten en prima snelle levering! Goede service

• Natascha
    Review voor Ostiumhome

Onlangs witte rechthoekige handgrepen besteld en zeer tevreden! De grepen voelen erg solide aan en hebben een mooie matte afwerking

Het contact met Ostiumhome was erg prettig Dankzij het goede advies vooraf was de keuze snel gemaakt.

Ook het installeren ging heel soepel, de handgrepen waren makkelijk te monteren.

Erg blij met het eindresultaat

• Louis Botter

goede service

• Paul
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Prima product en communicatie, snelle verzending.

• Michael Huber
    Geverifieerde klant van Ostiumhome

Rundum zufrieden. Qualität für den Preis besser als erwartet.