Ottoseal Pro
Bij Ottoseal Pro bestelt u de hoogste kwaliteit kit en lijm van fabrikant Otto-chemie. De producten in ons assortiment zijn van zeer goede kwaliteit en in honderden kleuren beschikbaar. Vele professionals gebruiken onze producten en ervaren zij als zeer goed verwerkbaar. Via onze webshop zijn de producten ook beschikbaar voor u als consument. U kunt zonder meerprijs één of meerdere kokers bestellen. Bestel veilig en snel op ottosealpro.nl
9,3
Filter 2791 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1566 met beschrijving

• Jan de Vries
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Snel en correct geleverd.

Antwoord van Ottoseal Pro

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel en correct was.

• Koen Wolbers
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Goede prijzen en kwaliteit!

Antwoord van Ottoseal Pro

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en kwaliteit.

• Hoe beoordeel je Ottoseal Pro?

• Tom van Breukelen
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Ik ben zeer ontevreden met dit product. De kleur is veel meer “oranje” dan afgebeeld. Ook “glanst” het product meer dan gewenst waardoor de kitranden zeer zichtbaar zijn.

Antwoord van Ottoseal Pro

Vervelend om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleur. Dit komt door verschillen in scherminstellingen, lichtinval en materiaalreflectie. We geven daarom geen kleurengarantie of -advies.
    Ook kan de glansgraad van het product in werkelijkheid anders overkomen dan op foto's. We begrijpen dat dit invloed kan hebben op de zichtbaarheid van kitranden en vinden het vervelend dat dit voor u niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Hiervoor adviseren wij altijd eerst een kleurenkaart te bestellen en hierop de kleuren keuze te baseren.

• Remco Beuvink Beuvink
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Tot nu toe altijd prima producten,voor een prima prijs.
    Netjes op tijd bezorgd.

Antwoord van Ottoseal Pro

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, prijzen en bezorging. Graag tot een volgende keer!

• Alexander
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Goed telefonisch advies. Daarna bestelling snel geleverd.

Antwoord van Ottoseal Pro

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat ons telefonisch advies u goed heeft geholpen en dat de levering vlot is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar.

• Hills Box
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Goede producten en snelle service!

Antwoord van Ottoseal Pro

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de service. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

• Eric O
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Snelle levering proffesionele spullen en mooie prijzen

Antwoord van Ottoseal Pro

Dat is goed om te horen, bedankt voor deze mooie woorden!

• A.J. van Duijvenbode
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Snelle levering en goed verpakt!

Antwoord van Ottoseal Pro

Goed om te horen dat u tevreden bent over onze leveringen! Bedankt voor deze mooie review.

• Ivo M
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Leverings issue netjes opgelost.

Antwoord van Ottoseal Pro

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! Soms loopt er iets anders dan gepland, maar we doen er alles aan om het dan zo goed mogelijk op te lossen. Super dat je dat hebt gewaardeerd . Tot de volgende keer!

• Ella Engbers
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Ik heb vijf stalen besteld en niet ontvangen. Heb erover gebeld maar helaas nog geen reactie

Antwoord van Ottoseal Pro

Wat vervelend om te horen dat je je stalen nog niet hebt ontvangen en dat je nog geen reactie hebt gekregen na je telefoontje , dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan dit meteen voor je uitzoeken en zorgen dat je snel duidelijkheid krijgt. Zou je ons in een mail je bestelgegevens kunnen sturen? Dan pakken we het direct op!

• Stanley Echternach

Otto Seal , afwerkzeep super goed product

Antwoord van Ottoseal Pro

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de Otto Seal afwerkzeep! Het is inderdaad een top product voor een strak eindresultaat. Bedankt voor je reactie en veel succes met je klus!

• Patrick Kemp
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Prima producten die ik al jaren gebruik maar een waardeloze bezorgservice via Packs.nl

Antwoord van Ottoseal Pro

Patrick, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat onze eigen service je bevalt. We noteren je feedback over de bezorgdienst!

• Rejhan Bergsma
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Fijne klantenservice. Reageren snel en helpen je goed.

Antwoord van Ottoseal Pro

Rejhan, dank je wel voor jouw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze service je zo goed bevalt. Daar doen we elke dag ons uiterste best voor. Reviews als die van jou doen ons goed :)

• John van Gom-Kok
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Snel en makkelijk te bestellen.
    Prijs kwaliteit verhouding prima, ruime keuze uit de kleuren. Je vind dus altijd wel de kleur die je nodig hebt of die het dichtst in de buurt komt.

Antwoord van Ottoseal Pro

John, wat een mooie review om te lezen. Dat zijn de voornaamste focuspunten van onze service! Fijn dat je dit zo positief ervaart, daar doen wij altijd ons best voor! Dank je wel voor het delen :)

• Erik Van der heide

gewoon top

Antwoord van Ottoseal Pro

Goed om te horen, Erik! Dank je wel en graag tot een volgende keer!

• Anita Van Der Veer
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Bij de bezorging ging wat mis en dat is perfect opgelost.

Antwoord van Ottoseal Pro

Goed om te horen dat u tevreden bent ondanks dat het niet vlekkenloos is gegaan, bedankt voor de sterren Anita!

• Nana Tinnemans

Snelle service

Antwoord van Ottoseal Pro

Dat is één van onze speerpunten, Nana! Dank voor het beoordelen :)

• Bart Grosemans
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Altijd goede en snelle service, producten zijn gewoon topkwaliteit. Ik zoek nooot meer elders en ga altijd direct naar de shop.
    En dan nog eens verkrijgbaar is zoveel kleuren.

Antwoord van Ottoseal Pro

Bart, wat een fijne review om te lezen. We besteden veel aandacht aan onze service, heel fijn om te horen dat u dit ook zo ervaart! We staan ook de volgende keer weer voor u klaar!

• Jos van Os
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Snelle levering en goede communicatie

Antwoord van Ottoseal Pro

Beste Jos, Bedankt voor de mooie review, en de 5 sterren!

• Karin
    Geverifieerde klant van Ottoseal Pro

Snelle levering en goede producten

Antwoord van Ottoseal Pro

Karin, Bedankt voor de mooie review en de 5 sterren!
    Dit zijn inderdaad onze speerpunten!