PK geschenken

PK geschenken

Maatwerk in relatiegeschenken, voor onvergetelijke momenten
9,9

• Gemini Techniek
    Review voor PK geschenken

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met PK Geschenken en in het bijzonder met Wessel. Hij begrijpt direct wat je bedoelt en weet precies samen te stellen wat wij voor ogen hebben. De communicatie verloopt snel en prettig, en je merkt aan alles dat hij met je meedenkt. Onlangs hadden we een klein probleem met de levering. Dit werd supersnel en persoonlijk opgelost . Wessel is het zelfs komen langsbrengen. Dat is pas service!
    Kortom: absolute aanrader. Wij blijven zeker met PK Geschenken samenwerken!

• Creating Spaces
    Review voor PK geschenken

Kerstpakketten besteld bij pk geschenken. Goed geholpen door Silke. Kom zeker terug!

• Hoe beoordeel je PK geschenken?

• Gieterij Doesburg
    Review voor PK geschenken

In augustus werden we benaderd door Wessel Horck – het was warm, zeg maar gerust de mussen vielen van het dak, maar zijn enthousiasme was verfrissend. Hij denkt actief mee, toont zich een echte doorpakker en wist onze wensen snel te vertalen naar concrete ideeën. Binnen een week lag er een prachtig samengesteld pakket op tafel. Toen er aan onze kant onverwachte omstandigheden ontstonden, bleef Wessel betrokken en flexibel. Hij handelde snel en zorgde ervoor dat we alsnog schitterende pakketten konden realiseren voor onze medewerkers.

• Brinks Components
    Review voor PK geschenken

Goede service, er wordt echt meegedacht met het samen stellen van het pakket. Zo krijg je een mooi pakket voor jouw medewerkers

• Brookhuis Verkeersschool
    Review voor PK geschenken

Mooi assortiment bij PK geschenken. Super pakketten!

• Sanne
    Review voor PK geschenken

Leuke kerstpakketten samengesteld met Wessel!!

• Manon
    Review voor PK geschenken

Super blij met de pakketten van PK geschenken. Top service! Zeer vriendelijk, denken mee en altijd bereikbaar. Ga zeker vaker bestellen.

• Lise
    Review voor PK geschenken

Mooie pakketten besteld en ontvangen; alles zag er super uit en de producten waren heerlijk. Topservice, zeker een aanrader!

• Britt
    Review voor PK geschenken

Super goede service en goed geholpen bij het samenstellen van onze pakketten!

• Tamara
    Review voor PK geschenken

Ambachtelijke producten en een goede service. Blij met PK geschenken!

• Anna
    Review voor PK geschenken

Eindelijk een origineel kerstpakket gevonden en samengesteld. Bedankt PK geschenken

• Kelvin
    Review voor PK geschenken

Betrouwbaar bedrijf! Goed kwaliteit!

• Spoolder trading
    Review voor PK geschenken

Kerstpakketten besteld liep soepel!

• Lieke
    Review voor PK geschenken

Offerte aanvraag, tot bestellen verliep soepel

• Peter
    Review voor PK geschenken

Mooie kerstpakketten, erg blij mee

• Stef
    Review voor PK geschenken

Mooi ruim aanbod en goede service. Pakketten zijn van goede kwaliteit voor een nette prijs!

• Koen
    Review voor PK geschenken

Bij PK geschenken hebben ze geweldige pakketten, en een top service.

• Bram
    Review voor PK geschenken

Erg fijn contact gehad met Wessel. Komt zijn afspraken na, en alles van uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader!

• Miranda

Erg blij met de service

• Janneke
    Review voor PK geschenken

Netjes en ruim assortiment! Fijne communicatie, wat ervoor heeft gezorgd dat we nu een kerstpakket hebben die helemaal naar wens is! Zeer tevreden.
    Een echte aanrader!