PLAK JE STICKERS
MH
Fijne site, makkelijk en gebruiksvriendelijk om je eigen sticker te maken! Duidelijke communicatie en snelle verzending. Uiteraard ook zeer tevreden met het resultaat. De sticker ziet er erg mooi uit!
john jennissen
Leuke stickers ,snelle levering
Hoe beoordeel je PLAK JE STICKERS?
marino gielis
Snelle levering, volledig volgens de verwachtingen
Peter Van Veen
Goed product en snel geleverd!
Wiebe
Snel geleverd, mooie kwaliteit en duidelijke instructie
Willy Vanlerberghe
Ze gaan moeilijk uitéén. de letters gaan kapot en kleven niet.
Guy De Middelaer
Mooie stikkers ook goede service na enkele dagen goed geleverd
Perry verstappen
Snelle levering en makkelijk te plakken.
Top kwaliteit en service -
Jelle van de Werken
Snelle levering. Goede kwaliteit stickers en ziet er super uit!
Vital Troch
Perfect !!
Ron Van der Meer
Snel geleverd en ziet er goed uit
Gerald Juliens
Super, prachtige kwaliteit
Andy Peiffer
Perfekt. Dankeschön 😊
Marcel Thomassen
Zeer mooie stickers top
Dirk Gravemaker
Eigenlijk al een beetje een vaste klant aan het worden.......stickers zijn kwalitatief goed. Ik gebruik ze voor op kleding en de auto, en hecht prima op veel ondergronden. Neem wel de plakinstructies serieus, vooral bij het plakken op een voertuig en het gebruik van deze door een wasstraat. Het is mij al enkele keren overkomen dat er stukjes sticker los komen na gebruik van de wasstraat. Dit ligt niet aan de stickers, maar aan de montage. Maak de ondergronden altijd goed schoon en vet vrij, en gebruik altijd een föhn om de ondergrond en de sticker voor te verwarmen.
Erik Koevoets
Snelle levering en op tijd
Kees van Bergen
Product plakt niet op een laptop. Gewoon een miskoop. Wellicht had ik beter moeten opletten want het product wordt hoofdzakelijk op auto’s of fietsen gebruikt.
App contact gehad en schoonmaak tips gehad echter zonder resultaat.Antwoord van PLAK JE STICKERSBeste Kees, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw stickers. Kunt u het probleem verder toelichten? Graag komen we met u in contact. Met vriendelijke groet, S van plakjestickers.nl
Franky
Goede klantenservice! Sticker was te klein maar netjes opgelost.
Sabine
Goede prijs en kwaliteit snel verzonden met duidelijke uitleg video
Rutger
Goede kwaliteit stickers en snelle levering. Helaas blijkt na levering dat de minimal letterhoogte, toch te groot is voor het doel waar ik de stickers voor had besteld. Ik kan het helaas niet gebruiken, maar dat is de webshop niet aan te rekenen. Dus ik ga even kijken hoe ik dit kan oplossen en wellicht op een andere manier kan bestellen.