POS-Products.com

POS-Products.com

De website, POS-Products.com, is onderdeel van KonaCom. Wij zitten al 20+ jaar in de verkoop van kassa’s. KonaCom verkoopt MplusKASSA, Lightspeed en een breed scala aan producten met een relatie tot kassa’s. Wij hebben inmiddels duizenden installaties verricht. U kunt er dus verzekerd van zijn dat wij weten waar we het over hebben. Met deze website willen wij onze klanten en alle klanten met een kassasysteem de kans bieden om ook tegen hele vriendelijke prijzen de hardware zelf aan te schaffen. Dit wel met de kennis en kunde die wij door de jaren heen hebben opgebouwd.

De zekerheden van https://pos-products.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest