PS Home Shoppping

PS Home Shoppping

PS Home Shopping is dè webshop met aandacht voor de klanten en is gespecialiseerd in non-food producten.
De zekerheden van https://ps-homeshopping.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PS Home Shopping vindt het belangrijk dat u met een prettig gevoel onze webshop bezoekt. De webshop is gevestigd in Almere en bestaat momenteel uit een algemeen assortiment producten (non-food), wat in de toekomst verder zal worden uitgebreid. Neemt u gerust een kijkje in onze webshop en laat uzelf verrassen! Wij vinden het belangrijk dat u zich gehoord voelt en vinden eerlijk en klantvriendelijk ondernemen erg belangrijk, daarom hebben wij als PS Home Shopping dit manifest ondertekend!


Bekijk Manifest