PS2Gameshop.nl
het gebied van gebruikte maar
hoogwaardige producten.
Marc
De bestelling was snel gelevert en de 3rd party controllers waren ook van goede kwaliteit.
Leuke deals en snelle verzending
Leuk aanbod van gevarieerde games
Hoe beoordeel je PS2Gameshop.nl?
Martijn
Snel geleverd en het spel in zeer goede staat.
Top games
Super service
Cécile
Good prices, great service, fast shipping - I bought several things over the years and it was every time satisfying.
Elena
Snelle levering. Sommige spelletjes waren zo goed als nieuw. Andere spellen waren beschadigd maar gelukkig spelen ze gewoon af. Verdee helemaal prima. Al 2 keer wat besteld en raad jullie aan
Tjerk
Snelle levering en goeie communicatie. De producten waren mechanisch in een goede staat maar hadden echt wel beter schoongemaakt mogen worden.
m
goede service en producten.
Pierre
Great way to grow the collection, good prices, good condition!
Ray
Zeer tevreden met de snelheid van mijn zending en de behulpzaamheid van de medewerkers.
Nikos
Bij het aankopen van een nieuwe console en bijhorende games hebben we een zeer goede service gehad en alles was in top conditie! ook bij een vergissing krijg ik snelle reactie en zeer duidelijke oplossingen voor de beste service!
GJ
Perfecte webshop om stukjes nostalgie te kopen! Ook het aanbod hardware is ruim voldoende om verder te gamen met mijn oude PS2. Vlotte bestelling en levering via DHL en het afhaalpunt.
João Pedro
Geweldige zorg en heel snel verzending.
Veldin
Kopende een PS2 controller kreeg ik de vraag of ik wel een verkleurde versie wou voor een prijs reductie van 5 euro, met de belofte dat de controller verder wel werkte.
De controller werkt perfect! -
Ralph daansen
Goede prijzen en super service
riekie
ja heel snel
Marlon
Console, accessoires en spellen zijn in uitstekende conditie en precies zoals beschreven aangekomen. De tweedehandse producten zijn zo goed als nieuw en goed verpakt voor de reis. Erg tevreden met deze aankoop.
Björn
Snelle levering, alles goed ontvangen.
En in zeer goede staat.
Super 👍 -
Jelle
Snelle en correcte bestelling, spelletjes zien er nog perfect oké uit, wel lichte gebruiksporen op verpakking maar dat is uiteraard logisch als je een old school ps2 game koopt!
Engels
uitstekende prijzen en uitstekende service