PURE by Me
Heidi Hammers
Zoals altijd weer goede service en een een cadeautje om uit te pakken!
debje
De verzendingskosten zijn vrij duur , en heb wel een mail voor zen revieuw wel een mail dat de bestelling is afgerond , maar helaas weet ik niet wanneer mijn bestelling aankomt , vroeger waren de verzndingqkosten lager en was het een heel snelle verzendservice
Hoe beoordeel je PURE by Me?
LotteNC
Altijd fijne producten, betrouwbaar en snel verzonden
Annemie Verplancke
Mooi assortiment..heel tevreden over het aangekochte product
Annelot Oving-Weusthuis
Zoals altijd weer een cadeautje om bij Pure te bestellen! Snelle service, leuk verpakt en altijd met een fijn tekstje erbij.
Patrice Van de geijn
Heerlijke olie voor rust in je hoofd super blij mee
Mireille Swinkels
Snelle levering, heerlijke oliën en magnesiumvlokken en altijd heel mooi verpakt, een cadeau om uit te pakken!
Brigitte
Iedere bestelling is een dansje waard 🥰
Hele goede service, mooie en betrouwbare producten van goede kwaliteit 💞 -
Sonja Koning
Heerlijke producten, snelle levering en mooi verpakt. Tis echt een kadootje als je het krijgt.
Jessica Boer
Super service en vaak een leuk extraatje erbij, zoals een leuke affirmatiekaart.
Jeanette
Snelle levering! En het voelt als het krijgen van cadeautjes, zo leuk verpakt 🥰
Esther Roelofs
Maud is super enthousiast en goed in haar werk! De olietjes zijn altijd leuk verpakt, snel verzonden en heb hele fijne tips gekregen! Snel antwoord op de vragen die ik had. Als ik wat nodig heb, bestel ik het hier, ben echt fan!
Ans Dijkman Nas
Efficiënte wijze van bestellingen en afhandeling. Hele goede service. Vriendelijke mensen.
Anne Dennesen
Emmylou Oversteegen
Fijne producten, altijd zorgvuldig verpakt en ontzettend behulpzame eigenaresse
Bea Van der Veen
Vekeerd
Edwin Nagelsmith
Snelle service, mooi verpakt, fijn product.
Mandy Tuuk
Goede service, goed advies. Mooie producten. Helemaal fan van de kinderlijn, al bij meerdere mensen geadviseerd om te bestellen hier. Dit keer ook wat voor mezelf besteld heel erg blij mee. Ook super lief een extraatje erbij. De kaart erbij helemaal blij
Leon Peters
Pure by me is duidelijk in haar communicatie, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
Cristine Ruinard
Snelle en correcte levering