PUUR met hout
Mark
Het contact loopt soepel en snel. Er wordt naar een oplossingen gekeken. Een geweldige service. Mooie producten.
Sabrina
Ik ben helemaal tevreden
Hoe beoordeel je PUUR met hout?
Sonja B
Wat een prachtige ovale tafel!!!een lust voor het oog. De bezorger was ook erg vriendelijk en behulpzaam. We zijn heel blij en tevreden
Yael
Top service. Wij kwamen binnen bij de Loods en kregen iets te drinken aangeboden. Je kunt in de loods je tafel aankleding met service om te kijken hoe het in zijn geheel staat.
Snelle levering. Binnen 14 dagen hadden wij een nieuwe tafel. Thuis laten bezorgen ging goed.
We hadden wat afdrukken in de tafel, toen ik dat aangaf kwam dezelfde dag nog iemand langs om dit te regelen.
Wij hebben een zeer goede ervaring gehad! Bedankt. -
Ron
Op een regenachtige dag een tafel met heel mooi onderstel uitgezocht bij Mr Puur en vandaag wederom op deze regenachtige dag onze prachtige Deens ovale tafel mogen ontvangen en geplaatsd , kortom prima geregeld door Donny en vanavond heerlijk eten aan onze prachtige zwarte tafel 👍🏻👍🏻👍🏻drie duimen voor deze winkel
Bob
Veel hele mooie tafelbladen. Ruime keuze in formaat, vorm en afwerking.
Onze keuze is 3x afgelakt met een componentenlak. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. -
Carmen Visser
My experience with Puur was excellent. They went out of their way to accommodate me. The product was also absolutely beautiful.
Erik van der Aa
Mooie tafels, zeer scherp geprijsd
FransJozef Van Poppel
Heel fijn geholpen. Zeer snelle open en transparante communicatie. Fantastisch mooi Deens ovalen, massief eiken tafelblad, perfect afgelakt voor een hele prijs afgeleverd. Wij zijn er super blij mee!! Puur bedankt!!
Jan
Mooie winkel! Bij binnenkomst genoten van een heerlijk kopje koffie in de prachtige showroom! De keuze was snel gemaakt en wij zijn blij met onze prachtige eiken ovale tafelblad! Voor eenieder die een tafel zoekt, dit is echt een leuke winkel met goede service!
Simone Moret
Top service! Eerlijke prijzen, goed product. Contact via de app verloopt soepel, houden je continu op de hoogte! Echt een aanrader.
Mariella en Marcel van Duijn
Tafels bekeken in hun mooie winkel in Medemblik. Aardige mensen en kwalitatief mooie tafels. Echt een topproduct.
Niels
Was opzoek naar een eiken houte tafel met zwarte rand. Deze was niet volledig naar mijn wens te vinden in de woon winkels.
Bij puur Met hout uitgekomen, die de tafel volledig naar mijn wensen kon maken en aanpassen. Daarbij ook een stukje voordeliger dan in de woonwinkels. Werd goed op de hoogte gehouden en kan duidelijk merk dat hij plezier heeft in zijn vak. Kan iedereen aanraden hier heen te gaan. -
Hilde Heijnen
Fijne service en prachtig eiken tafelblad bezorgd gekregen
Kees Dekker
Wij hebben vorige week een mooie eiken tafel gekocht bij Puur met hout. De tafel was onbehandeld en wij wilde deze zelf gaan behandelen met skylt lak welke we ook bij de tafel hebben aangeschaft. Thuis de lak behandeling gedaan alleen kregen wij het op de een of andere manier niet voor elkaar om de tafel netjes te lakken. De eigenaar van de winkel bood nog aan om het voor ons te doen maar wij wilde wat geld besparen door dit zelf te doen. Wij hebben uiteindelijk Puur gevraagd om het alsnog voor ons te doen en dit was geen probleem alleen moesten we de tafel wel zelf langs brengen. Ze hebben voor ons de mislukte laklagen eraf geschuurd en de tafel opnieuw gelakt. Wij hadden zelf onze oude tafel al verkocht dus vroegen of het mogelijk was met spoed voor ons de tafel te lakken, dit was geen probleem en zij hebben afgelopen Zaterdag de laatste lak laag gedaan en wij konden zelfs op Zondag de tafel ophalen! Wat een top service. Bedankt voor alles!
Rianne
Eerder deze week in de showroom geweest. Wij waren op zoek naar een eiken eettafel met een mooie stalen poot. Vele maten en soorten heeft PUUR met hout na een goed en ‘puur’ advies zijn wij geslaagd . Je merkt dat het bedrijf ervaring heeft in en met hout. Op goed advies is de tafel ook behandeld tegen vlekken zodat je deze gemakkelijk kunt verwijderen met een doekje.
Zeker een aanrader om je tafel te kopen bij PUUR met hout. -
Ron
Mooie kwaliteit , reageren snel op whatsapp
Op Zondag besteld en op woensdag mooie X-poten voor mijn tafelblad welke ik zelf opgeknapt heb , en zo heb ik mijn oude tafel weer een moderne en prachtige look kunnen geven met de X-poten van PUUR
Helaas waren de schroeven er in eerste instantie niet bijgeleverd maar ook dat werdt na één belletje met de eigenaar snel en vakkundig opgelost en hebben wij dezelfde avond nog kunnen genieten aan onze “nieuwe” tafel, goed geregeld TOP BEDRIJF!!! -
Jon
Op de website gekeken en daarna de showroom bezocht. Mooie eikenhouten boomstam tafel met spinpoot aangeschaft. Tafel werd naar wens aangepast en zeer tevreden over de service en bereikbaarheid. Aanrader!
Simone schoordijk
We hebben geen tafel gekocht omdat wij onwijs goed advies kregen om onze bestaande eiken tafels te behandelen .
Zo kan het dus ook ipv een nieuwe tafel te verkopen.
Danny
Hele mooie deens ovale eiken tafel gekocht, heel blij mee! past perfect bij onze eiken visgraat vloer en hij is mooi afgelakt. top service!