Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

PVCvloeren.nl heeft 6 4 ster reviews 6
PVCvloeren.nl heeft 0 3 ster reviews 0
PVCvloeren.nl heeft 0 2 ster reviews 0
PVCvloeren.nl heeft 4 1 ster reviews 4

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Ramon Verhoeven

Er was een probleempje met webshop maar dit werd snel opgelost verder snelle levering

2. Natasja

Zeer teleurstellend achteraf! Davey prima service en professioneel. Eigenaar Raymond is ons inziens niet reel, en geen goede eerlijke zakenman! Ingehuurde stoffeerders (Adam en kornuiten) hadden er een potje van gemaakt, en hebben ons met een onafgemaakte vloer laten zitten! PVC vloeren heeft het niet op kunnen lossen, en ook niet eerlijk tegemoet gekomen. Laat je niet foppen met 2 x egaliseren, wat daar gebeurt niet. Krijgen wij uiteindelijk een dreigmail dat we zsm moeten betalen. Ronduit schandalig. Je kan je klanten niet op laten draaien voor de slechte service van je stoffeerders!!

3. Hoe zou je PVCvloeren.nl beoordelen?

4. Arno Beekhuizen

Snel en goede kwaliteit

5. jaap

Goede afspraken en geleverd volgens deze afspraken, vriendelijk en mooie actie

6. Suzan

Absoluut een aanrader om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen! Heel snel antwoord op vragen, meedenkend, behulpzaam en een zeer vriendelijke klantenservice. Bestelling is makkelijk te plaatsen en voor een hele mooie prijs heb je echt een kwaliteitsvloer.

7. Sylvia Schenk

Houden zich aan afspraak. En snel geleverd! Top