PVCvloeren.nl

PVCvloeren.nl

Pvcvloeren.nl – de goedkoopste in Nederland!

Ergens anders goedkoper gezien?
Wij bieden u de laagste prijsgarantie op al onze pvc vloeren. Door onze scherpe inkooptarieven bij onze leveranciers kun wij u ook echt de laagste prijsgarantie bieden.

Wij geloven niet dat andere partijen goedkoper onze pvc vloeren kunnen aanbieden dan ons. Mocht u toch een product elders goedkoper hebben gezien. Laat het ons weten en u krijgt het verschil + 10% extra als korting op uw bestelling bij ons.

Dat is onze 100% laagste prijsgarantie.
8,8

• Natasja
    Review voor PVCvloeren.nl

Zeer teleurstellend achteraf! Davey prima service en professioneel. Eigenaar Raymond is ons inziens niet reel, en geen goede eerlijke zakenman! Ingehuurde stoffeerders (Adam en kornuiten) hadden er een potje van gemaakt, en hebben ons met een onafgemaakte vloer laten zitten! PVC vloeren heeft het niet op kunnen lossen, en ook niet eerlijk tegemoet gekomen. Laat je niet foppen met 2 x egaliseren, wat daar gebeurt niet. Krijgen wij uiteindelijk een dreigmail dat we zsm moeten betalen. Ronduit schandalig. Je kan je klanten niet op laten draaien voor de slechte service van je stoffeerders!!

Antwoord van PVCvloeren.nl

Het verbaasd mij deze review. Er waren inderdaad wat kiertjes ontstaan door het krimpen van de vloer. Wij zouden dit oplossen door wat voegpasta in te doen. Op het moment van leggen was de kleur op gegaan. en hadden overlegd om dit later op te pakken. Wij zouden 30 mei langs komen maar jullie zijden de afspraak vlak voor tijd af. Adem heeft nadien nog aangegeven om 7 juli langs te komen maar jullie wouden dit niet meer jullie zouden dit gaan oplossen. Ik heb een vergoeding voorgeteld van € 650,- maar daar gingen jullie niet mee akkoord. terwijl het een klusje is van minder dan een uurwerk.

Met betrekking tot de vloer-egalisatie lichten wij graag nog het volgende toe: de vloer is in één laag van 6 mm geëgaliseerd. Volgens onze eigen prijsstelling, zoals vermeld op onze website https://www.pvcvloeren.nl/winkel/leg-service/cementdekvloer-egaliseren-2-tot-3-mm/, geldt een prijs per laag van 3 mm. De toegepaste 6 mm valt dus terecht onder dubbele kosten, wat correct op de factuur is weergegeven.

• Arno Beekhuizen

Snel en goede kwaliteit

Fijn om te horen

• Hoe beoordeel je PVCvloeren.nl?

• jaap
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Goede afspraken en geleverd volgens deze afspraken, vriendelijk en mooie actie

Antwoord van PVCvloeren.nl

Top veel succes met de vloer ;)

• Suzan
    Review voor PVCvloeren.nl

Absoluut een aanrader om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen! Heel snel antwoord op vragen, meedenkend, behulpzaam en een zeer vriendelijke klantenservice. Bestelling is makkelijk te plaatsen en voor een hele mooie prijs heb je echt een kwaliteitsvloer.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor de mooie reactie. Wordt gewaardeerd.

• Sylvia Schenk

Houden zich aan afspraak. En snel geleverd! Top

Antwoord van PVCvloeren.nl

Dit zijn mooie berichten bedankt

• Douwe Arentz
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Prijs was goed, product was goed. Ik mis alleen een verzendbevestiging of levertijd/datum. Tijdens het bestellen geef je een leverdatum aan, vervolgens hoor je 2 weken niets. Levering ging goed en alles was compleet! Verder dus top.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor de tip. Wij zullen er meer op letten om wat meer van ons te laten horen als het wat langer duurt.

• Onder Baytar

Top service! Vloer is prachtig en hoogwaardig kwaliteit. Onwijs bedankt

Fijn om te horen ;)

• Hilst
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Er werd meegedacht, vriendelijk personeel aan de telefoon, weten waar ze het over hebben. Ik ben erg tevreden over mijn vloer, legservice is ook aan te raden!

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor deze mooi review! Veel plezier met jullie nieuwe vloer.

• Ron Bakker
    Review voor PVCvloeren.nl

Na lang uitblijven van een reactie op mijn bestelde vloer blijkt de vloer niet meer te leveren. Alleen na telefonisch contact is mij dit mee gedeeld via de mail helemaal geen reactie.
    Geld zou terug gestort worden tot op heden niets ontvangen.
    Erg jammer

Goedemiddag,

Wat vervelend dat je het zo hebt ervaren, naar mijn mening is jou telefonisch gezegd dat dit product niet meer op voorraad is. Daarom ook mijn vraag waarom u het toch besteld heeft?
    Als je kijkt op onze website dan worden terug betalingen binnen 14 dagen retour gestort. Hier heb je ook mee ingestemd tijdens het aankoopproces via de algemene voorwaarde.

• Lars S.
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Wir sind begeistert! Hier haben wir den Vinylboden gefunden, den wir gesucht haben. Der Boden wurde termingerecht von einer zuverlässigen Spedition zu uns nach Deutschland geliefert. Wir empfehlen "PVCvloeren.nl" zu 100% weiter.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Großartig, das ist immer schön zu hören

• Harrie Thijssen
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Snelle correcte levering. Goed product.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor de mooie review

• Karin Kuypers
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Uitstekende service en snelle levering. Zaterdag gebeld of wat we wilden op voorraad was, maar dat was pas dinsdag bij de leverancier na te gaan. Die dag werden we al vroeg gebeld dat dat het geval was. Direct bestelling geplaatst en vrijdagmorgen werd het al geleverd. Chapeau!
    Vriendelijk met hart voor de klant.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor de mooie review. Dit is altijd fijn om te horen. Veel plezier met jullie nieuwe vloer.

• Karin Borms
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Bestelling verliep vlekkeloos het extern vervoersbedrijf was ronduit onbeschoft

• J. Kreulen

Goede service, voor de 2x een vloer gekocht. Wordt mijn vaste leverancier

Antwoord van PVCvloeren.nl

Top recensie. Fijn om te horen.

• H

Goede kwaliteit/prijs verhouding, klantvriendelijk

Antwoord van PVCvloeren.nl

Dit is altijd fijn om horen. Bedankt voor de mooie recensie.

• Lizet
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Top service, scherpe prijs, goed meegedacht én snel geleverd.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Dat is altijd fijn om te horen. Veel plezier met jullie vloer

• Frits Peters

Snel, goede prijs kwaliteit

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor de mooie recensie. Veel plezier met jullie vloer

• Java

Uitstekende service!!!

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor deze mooi recensie. Veel plezier met jullie nieuwe vloer.

• Jack Klaasing
    Review voor PVCvloeren.nl

Top vloer voor een mooie prijs. Snelle levering en een top service. Kwam te kort en werdt nagestuurd.
    En dat helemaal gratis. Ik raad echt aan om hier je vloer te kopen. We hebben nu bij 2 woningen hier vandaan een vloer liggen en bevalt heel goed.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Top dit is altijd fijn om te horen. Veel plezier met jullie vloer

• Wouter
    Geverifieerde klant van PVCvloeren.nl

Snel geleverd, vriendelijke bezorger, eerlijke prijs.

Antwoord van PVCvloeren.nl

Bedankt voor de mooie recensie.