PaardEerlijk | Dé graasmasker specialist
PaardEerlijk is gespecialiseerd in het verzorgen van onafhankelijk voedingsadvies, gewichtmanagement- en graasbeperkingsadvies. PaardEerlijk denkt graag met jou mee voor de best mogelijke en passende oplossing.
PaardEerlijk: Een webshop met eerlijke, vriendelijke, natuurlijke & veilige kwaliteitsproducten voor paarden. Producten aangevuld met achtergrondinformatie over gezondheid, veiligheid & comfort.
Ingrid
Goede kwaliteit producten! Eindelijk 2 stevige slowfeeders in huis die mijn pony's niet binnen korte tijd kunnen slopen! Ik kan nu met profi spullen werken, wat een genot! De boeken over het gebruik van Graasmaskers en Paddock Paradise zijn óók heel fijn om in huis te hebben en te kunnen raadplegen. Verzending snel en netjes!
Peter
Snel en fijn geholpen met mijn vraag!
Hoe beoordeel je PaardEerlijk | Dé graasmasker specialist?
Simone Snel
Een jaar geleden de eerste hooinetten hier besteld en onlangs de vijfde en zesde. Ook die van een jaar geleden zijn nog steeds heel en de paarden eten er graag uit (maas van 6cm). Fantastisch product en super snelle levering!
Heel jammer
Een 6kg slowfeeder besteld van het merk shires.
De inhoud na volledig en aangedrukt vullen komt absoluut niet overeen met de vermelding ervan op de site. Het staat niet aangegeven in de beschrijving dat het een net voor 9-10kg hooi is. Dit getuigt van geen productkennis te hebben.
Volgens paardeerlijk is het “normaal” dat er in een net van 6kg ruim 9-10kg hooi past.
Er werd géén constructieve oplossing aangeboden, onze mail werd genegeerd, onprofessioneel en heel jammer.
We liggen hier nu met een net dat we niet kunnen gebruiken.Antwoord van PaardEerlijk | Dé graasmasker specialistBeste Heel jammer,
Dank je wel voor het delen van je ervaring. We vinden het oprecht jammer dat het product niet aan je verwachting heeft voldaan.
Wij hebben helaas een andere beleving van het verloop van de communicatie. In onze ogen is je e-mail zeker niet genegeerd. We hebben hier snel en meerdere keren inhoudelijk op gereageerd. In drie e-mailreacties hebben wij ons standpunt en de mogelijke oplossing duidelijk met je gedeeld en daarmee beschouwen wij deze casus voor ons als afgerond.
Bij dit hooinet geven we een schatting van de inhoud (circa 6–8 kg hooi). De daadwerkelijke hoeveelheid is afhankelijk van het type hooi en de compacte vulling ervan. In jouw geval bleek er iets meer in te passen dan verwacht (in de mailcommunicatie werd 9 kg genoemd, terwijl dit in de beoordeling 10 kg is), wat voor ons geen reden was om de retourkosten vanuit België te vergoeden.
We verkopen dit net inmiddels ruim 8 jaar en dit is de allereerste keer dat we een klacht ontvangen over het feit dat er meer hooi in past dan aangegeven. Zoals eerder vermeld betreft het altijd een schatting, in dit geval vermeld bij het net: 6–8 kg. De inhoud is sterk afhankelijk van het type hooi (droog, kuil of voordroog) en de manier van vullen, daarom altijd een schatting en nooit een gegarandeerd gewicht. Sterk aanstampen raden wij nooit aan, zeker niet bij een net met een maaswijdte van 2,5 cm.
Daarnaast geef je in de communicatie aan dat jouw paard twee keer per dag 4 kg hooi in een net krijgt aangeboden. Als je vooraf contact met ons had opgenomen, hadden we je hier graag in geadviseerd. Precies dit hooinet, van exact hetzelfde merk en materiaal is namelijk ook verkrijgbaar met een inhoudsindicatie van 4–5 kg hooi. Deze staat naast het door jou bestelde net gepresenteerd. Voor een portie van 4 kg was dat een beter passende keuze geweest dan een net met een indicatie van 6–8 kg. Dan is het ons inziens op voorhand duidelijk dat het net heel erg ruim is voor de gewenste portie. Deze keuze is echter zelfstandig gemaakt, waardoor wij ons niet verantwoordelijk voelen voor de kosten van de retourzending.
Wel hebben we meegedacht in een alternatief en aangeboden om de verzendkosten van een nieuw net (van ons magazijn naar jou) voor onze rekening te nemen als je het andere net had geretourneerd.
Nogmaals jammer dat dit voor jou, maar ook voor ons, zo is uitgepakt. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.
Hartelijke groet, Karlijn & Rick - PaardEerlijk
Jirina Braeckman
Zeer snelle levering! Super kwalitatief hooinet!
Aranka Kamsma
Marjolein Amels
Goed verpakt en mooi net
Michaela Kress
snelle en prettige reactie
Michelle
Snelle levering en mooi product!
Lucienne Van der boor
Snelle service na bestellen
S
Top service!
Barbara Hoekstra
Het net is 2 weken (!) onderweg geweest.
De afgeknipte zijdes moet ik zelf nog afbranden om te voorkomen dat ze gaan rafelen. Voor 55 euro voor een stukje van 1m50x1m50 verwacht ik eigenlijk wel dat dit gedaan zou zijn. Beetje knullig allemaal.Antwoord van PaardEerlijk | Dé graasmasker specialistBeste Barbara Hoekstra,
Super bedankt voor je beoordeling. Jammer dat het net zo lang onderweg is geweest, en dat je eea als 'knullig' ervaren hebt. We doen ons best zo helder en duidelijk mogelijk te communiceren en productdetails te beschrijven. Bij het betreffende maatwerk product staat vermeld dat deze door ons verzonden wordt na ongeveer 2-5werkdagen (1 week). Dan gaat deze het bezorgproces van PostNL in. Begin december is het echter super druk bij de pakketbezorgers, zeker naar België. Waardoor de aflevering in dit geval helaas 2 weken heeft geduurd. Dat betreuren we!
Daarnaast staat het volgende in de producttekst: "Hier bestel je los slowfeedernet van 'de rol'. Dit houdt in dat we een stuk in de gewenste lengte voor je op maat knippen. Twee zijdes zijn afgewerkt en omgezoomd en de andere twee zijdes zijn de snijzijdes. Het is dus een 'ruw' product om zelf verder te verwerken." "Brand de snijzijdes even met een aansteker om rafelen te voorkomen.""
Een net met rondom afwerking hadden we ook graag geleverd, daarvoor bieden we de offerte-mogelijkheid zoals bij het product vermeld staat, echter geldt daarvoor een hele andere prijsstelling.
We leren graag en hebben gezien jouw terugkoppeling nog eens kritisch naar deze tekst gekeken en komen tot de conclusie dat we dit graag helderder zouden willen maken maar zien eigenlijk niet precies hoe we het completer en minder knullig hadden kunnen doen dan hoe het nu bij het betreffende product vermeld staat.
Ondanks deze ervaring wensen we je natuurlijk heel veel plezier van jouw bestelling! Hartelijke groeten, Karlijn en Rick - PaardEerlijk -
Hylke Hettema
Ik ben vaste klant wanneer we netten nodig hebben, want ze zijn gewoon goed. Wel jammer dat ik een aantal dagen na mijn aankoop een mail krijg dat er 10% korting is waar ik dan geen gebruik meer van kan maken.
Netty
Snelle levering en prima service
Super snelle levering TOP!!!
s' avonds besteld, volgende dag eind van de dag in huis. Supersnel dus. We hadden een hoefzak nodig voor ons paard i.v.m. een hoefzweer. We konden dus snel nog geen dag later de hoef spoelen. Dus fantastisch dat dit product zo snel geleverd werd. Met het paard zijn hoef gaat het inmiddels weer wat beter!!!
Lotte
Wij hebben een fijn en eerlijk graasmasker aangeschaft, de Thinline, die ik ook inzet op de paddock. Waar de hoeveelheden ruwvoer niet per paard afgestemd kunnen worden. Het consult wat je erbij kunt aanvragen is absoluut de moeite waard. Heel deskundig en uitgebreid. Het helpt om het juist toe te kunnen passen.
Alona Alona
goede kwaliteit, snelle levering
Marijke Thomas
Handige website met veel info en vooral zeer kwaliteitsvol materiaal. Bedankt voor de goede en snelle service ;-)
Michiel
Supersnel een nieuw graasmasker geleverd voor ons paard.
Inge
's avonds besteld, volgende dag ontvangen, supersnelle service.