PadelPatron.nl

PadelPatron.nl

Webshop waar je alles kunt kopen voor het beoefenen van Padel. Van Rackets tot Ballen, Tassen en Accessoires. Bij ons vind je alles voor een perfecte game.
9,7
  • Emiel
    Review voor PadelPatron.nl

Goede service, snel geleverd en voor ieder niveau / speler kan je er terecht!

• Anoniem
    Review voor PadelPatron.nl

Goede service. Na een klein defect van mijn padelracket goed contact gehad en direct een nieuwe gekregen.

• Hoe beoordeel je PadelPatron.nl?

• JP
    Review voor PadelPatron.nl

Gevraagd of sneller leveren mogelijk was. Werd geregeld, zonder extra kosten. Topservice! Dit is de 2e keer dat ik hier bestel en zeker niet de laastste. Complimenten!!

• Bash
    Review voor PadelPatron.nl

Na het zien van een scherpe aanbieding een bestelling gedaan. Top service! Snel verzonden en goed aangekomen. Zou hier zeker nog een keer wat bestellen.

• François
    Review voor PadelPatron.nl

Mooie website met voldoende keuze. Na bestelling was ik vlot in bezit van mijn spullen. Contact achteraf verliep netjes en soepel.

• Kevin van Leuteren
    Review voor PadelPatron.nl

Bij mijn recente bestelling liep er iets niet helemaal zoals gepland, waardoor de order niet volledig was doorgekomen. Gelukkig werd dit snel en uitstekend opgelost door de klantenservice. Na het versturen van een e-mail kreeg ik vrijwel direct een vriendelijk en behulpzaam antwoord. De volgende dag werd mijn bestelling alsnog keurig geleverd, inclusief een attent extraatje als compensatie (een tas en extra ballen!).
    De tas die ik heb ontvangen zal zeker goed van pas komen. Dit is precies het soort service en klantgerichtheid dat ik waardeer. Complimenten voor het team! Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling.

• Jelle
    Review voor PadelPatron.nl

Geweldig! Goede service met superadvies en een fantastisch padelracket gekregen. Ik zou PadelPatron zeker aanraden.

• Alfer
    Review voor PadelPatron.nl

Snel geleverd, top set, en zeer vriendelijk en snel geholpen met een vraag die ik had. Top service!!

• Wilco
    Review voor PadelPatron.nl

Helemaal zoals verwacht en snel in huis!

• Rico
    Review voor PadelPatron.nl

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

• Mick Roovers

Snel geleverd!

• Bink
    Review voor PadelPatron.nl

Top prijzen, altijd goed geholpen!

• M
    Review voor PadelPatron.nl

Padelballen besteld. Top kwaliteit top service

• M. Schipper
    Review voor PadelPatron.nl

Topkwaliteit en snelle goede service!

• Tom
    Review voor PadelPatron.nl

Op 1 januari besteld en op 2 januari geleverd. Super service en kreeg een bus ballen extra naast mijn Bullpadel Vertex 04 2025!! De volgende keer bestel ik zeker weer bij Padelpatron💪

• Eddy

Fijne webwinkel

• Constance

Perfecte service!

• Joost
    Review voor PadelPatron.nl

Topservice, mooie tassen waarin je je racket mooi kwijt kan!

• Ruud
    Review voor PadelPatron.nl

Prima prijzen en (immer) adequaat advies!

• Vito
    Review voor PadelPatron.nl

Geweldige service, persoonlijke benadering en altijd met een glimlach geholpen. Aan te raden voor iedereen die van padel houdt of ermee wil beginnen!